Novada Ordu’ya Jurassic Age Geliyor


Novada Ordu’ya Jurassic Age Geliyor

Novada Ordu Alışveriş Merkezi, renkli etkinlikleriyle ziyaretçilerine muhteşem zamanlar geçirtmeye devam ediyor.

Dünya üzerinde yaşamış en heyecan verici ve en güçlü canlılar Jurassic Age, Tema Park Etkinliği ile 22 – 30 Nisan 2017 tarihlerinde 13:00-18:00 saatleri arasında Novada Ordu Alışveriş Merkezi’nde minikler ile buluşacak.

Yeryüzünün en gizemli hayvanları yeniden yeryüzüne çıkıyor

Keyifli ve farklı etkinliklerle çocukların eğlenceli vakit geçireceği organizasyonlara ev sahipliği yapan Novada Ordu Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçiler, Realistik yürüyen dinozorlar ile birlikte dans edecek, neşeli dinazor eğitmenliğini deneyimleyecek, Dino ile selfi çektirecek ve özel kıyafetler ile fosil bilim-kazı çalışmalarına katılacaklar.

Jurassic Age etkinliği 13.00, 14.30, 16.00 ve 17.30’da başlayacak 4 seans da gerçekleşecek ve tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecekler.

Novada Ordu, düzenlediği çeşitli kampanyalar ile indirim ve çekici fırsatlarla alışverişi daha kazançlı hale getirirken, alternatif etkinliklerle de bölgenin yeni ve modern yüzü olarak ziyaretçilerini ağırlıyor. Novada Ordu Alışveriş Merkezi, haftanın 7 günü 10.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.


Yayın Tarihi: 20/04/2017