NG Kütahya Seramik Yenilenen Mağazasıyla Samsun'da


NG Kütahya Seramik Yenilenen Mağazasıyla Samsun'da

Türkiye'nin en yaygın mağaza sayısına sahip olan NG Kütahya Seramik; iş ortağı Sarılar Yapı'nın Samsun İlkadım'da bulunan ve yenilenen mağazasını görkemli bir törenle hizmete açtı. Yoğun ilginin olduğu açılışa siyaset ve iş dünyasından birçok değerli konuk katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Sarılar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ural Sarı; "Sarılar Yapı olarak 34 yıldır en iyi en prestijli ürünleri müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Bugün Türkiye'nin yenilikçi seramik markası NG Kütahya Seramik ile yenilenen mağazamızın açılışını yapacağız. Yakın bir zamanda Ankara yolu üzerine 3 bin metrekare kapalı alana sahip yeni bir showroom inşa edeceğiz” dedi.

Açılışa katılan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral konuşmasında; “Öncelikle çok heyecanlı olduğumu belirtmek istiyorum. Böylesine bir kitle ile burada buluşmak bizim için bir onurdur. Bu mutluluğu bize yaşattığınız için şahsım ve tüm NG Kütahya Seramik ailesi olarak en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi; değişim ve yenilenme ticaretin, vizyoner bakışın en önemli parçalarıdır. Değişime ve yenilenmeye ayak uydurmamız gerekli. Ural Bey’in belirttiği gibi Ankara yolu 2. km'de 3 bin metrekare showroom yapılacak. İşte benim hayal ettiğim, özlemini duyduğum; yeni iş dünyasının, vizyoner bakışın olmazsa olmazın en iyi ifadesi budur. Bizler hangi işi yapıyor olursak olalım; fark yaratan, tozu dumana katanlar olalım ki ayrışalım ve daha fazla istihdam sağlayalım” dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise konuşmasında:

“Böyle mağazalar Samsunumuza vizyon kattığı gibi esnafımıza da zenginlik katıyor. Bu zenginlik, ülke ekonomisinin bir yerlere gelmesi ve ülkenin kasasına vergi girmesi demek" dedi.

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok konuşmasına şu sözlerle başladı: "Bugün burada NG Kütahya Seramik’in yenilenen mağazasının açılışı için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Ahmet Sarı abimiz sağlam adımlar ile ilerlemektedir. Bugün ilk adımı bu mağaza ile attı. Ankara yolu üzerinde yapacağı yeni mağaza için şimdiden kendisini tebrik ediyorum. Allah hayırlı, mübarek etsin." dedi.

Açılışta konuşma yapan isimlerden biri de Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt idi. Konuşmasında memnuniyetini dile getiren Kurt, şu sözleri kaydetti: “NG Kütahya Seramik’in mağazasını şehrimize kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan birkaç sene önce NG Kütahya Seramik’in Kütahya’daki fabrikalarını ziyaret ettim.  Artık dünya markası olmuş, dünyada Türkiye’nin reklamını yapan bir markanın mağazasını açıyoruz. Ekonomi en başında bir gayret ve çalışma işidir. Moral ve çalışma varsa sonrası geliyor. Devletimiz köprüler, yollar, otobanlar açarken özel sektörümüz de Türkiye’nin farklı yerlerinde ve bugün de burada ekonomiye ve geleceğe inancının bir göstergesi olarak mağaza açıyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Çünkü bu ülke; çalışkan, bu ülkeye gönül vermiş insanların sırtında yükseliyor. Bu gayret, bu çalışma ülkemizi çok daha iyi yerlere getirecek. Allah arkanızdan rüzgarınızı eksik etmesin.” dedi

Açılış konuşmalarının akabinde, kurdele kesimi ile mağazanın açılışı gerçekleştirildi.

Sarılar Yapı, iki katlı yenilenen mağazası ile hizmet kalitesini de arttırmış bulunuyor. Açılışı yapılan mağazada; NG Kütahya Seramik'in 120x240 cm, 120x120 cm, 60x160 cm, 60x120 cm, 80x80 cm, 30x90 cm ve 30x75 cm ebatlarındaki ürün koleksiyonları teşhir ediliyor.


Yayın Tarihi: 10/11/2016