Motorculardan Aşkın Tören’e Destek


Motorculardan Aşkın Tören’e Destek

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören Pazar günü mesaisine motorcuların anlamlı jestiyle başladı.

Orduda faaliyet gösteren Ağalar Kulübü, Cotyora Kulübü ve Ordu Kuryeler Derneğine bağlı 60 motorcu Pazar sabahı Başkan Tören’i evinden alıp şehir turu attılar.

Başkan Tören “Bugün Altınordu ilçemizde gönüllülük esasına göre bir araya gelmiş çok değerli motorcu kulüplerimizin yönetimiyle gerçekleştirdiğimiz bir doğa gezisi, bir rota çalışması ve bir tanışma toplantısı gerçekleştirme imkanı bulduk” dedi. 

ŞEHRİMİZİN EŞSİZ GÜZELLİKLERİNİ TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ

Amaçlarının şehrin güzelliklerinin tanıtımına katkı vermek olduğunun altını çizen Başkan Tören “gönüllü motosiklet sürücüleriyle güvenli sürüşten taviz vermeden şehrimizin doğal güzelliklerinin tanıtımına katkı vermekti. Göreve başladığımız dönem içerisinde şehrimizin altyapı, üst yapı, klasik hizmetlerinin yanı sıra yeni nesil belediyecilik adı altında yapmaya çalıştığımız yenilikçi birçok yaklaşımımızla, kentimizi, insanımızı, şehrimizi ziyaret eden misafirlerimizi o eşsiz güzellikteki şehrimizle tanıştırmak, buluşturmak ve onların tabii geçirdikleri zamanı kaliteli, huzurlu, mutlu ve daha keyifli hale getirmek adına çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu. 

ALTINORDUMUZ KALKINMADA BİR MODEL ŞEHİR YAPACAĞIZ 

Altınordu’yu model şehir yapmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Tören “Özellikle göreve başladığımızda 6 T dediğimiz şehrimizi kalkınmada bir model şehir yapacağız. İddiamızın altında hem ticari yaşamda hem turizmde hem tarımda hem tarıma dayalı endüstrileşmede hem bilim ve teknoloji altyapısının eğitimde fırsat eşitliği ile birlikte şehir insanımızın çok daha güçlü, bir beşerî altyapısının sağlanması noktasında, ciddi atılımlar, ciddi çalışmalar, ciddi hizmet altyapıları oluşturmaya çalıştık. Bu manada tabii tanıtım da bu bahsetmiş olduğumuz başlıkların aslında çatısı. Yani çıktılarının hem şehir insanımızda hem bölgemizde hem de Türkiye turizmine katkı vermesini önemsediğimiz bir yaklaşım. Bugün birçok alanla ilgili bu çalışmalarımızı sürdürürken daha öncesinde hayata geçirdiğimiz ve şehrimizde ziyaret edenlere vatandaşlarımızın hizmetini açtığımız lezzet durağı bugünkü rotamızdı. Toplamda 60 Motosiklet sürücüsü ile birlikte merkeze 6 km uzaklıkta mesafede olan çavuşlar, mahallemizde kadın kooperatifimiz ve Altınordu Belediyesi işletmeciliğini yürüttüğümüz tesisimizde bir araya geldik. Bundan sonraki çalışmalarla ilgili açıkçası karşılıklı olarak fikir teatisinde bulunduk. Motosiklet tabi deyince akla bir keşif ve Sınırları zorlamak geliyor.” İfadelerini kullandı. 

AŞKINAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ 

Motor’un da bir taşıt olduğunun unutulmaması gerektiğine dikkat çeken Başkan Tören “Karşılıklı saygıya dayalı kurallara uyulması halinde hakikaten motosiklet keyfinin şehrimizde özellikle mavisi, yeşili doğası, bu zengin eşsiz bitki örtüsü ve keşfedilebilecek gastronomi başta olmak üzere tarih kültür rotalarıyla birlikte motor tutkunlarına fazlasıyla çok fark yaratacak bir hazzı, bir keyfi, bir mutluluğu ben katacağını düşünüyorum. Motorcu kardeşlerimizin jesti bizi ziyadesiyle memnun etti, enerjimizi ve motivasyonumuzu zirveye çıkardı.

Hani denir ya, Motorcu için önemli olan yolda olmaktır. Bizim de felsefemizi aslında tarif eden bu şiarla revan olduğumuz yolculuğumuza şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet için Aşkınan devam ediyoruz” sözlerine yer verdi.


Yayın Tarihi: 10/03/2024 - 16:15