MMO İle Aytemiz Akaryakıt Protokol İmzaladı


MMO İle Aytemiz Akaryakıt Protokol İmzaladı

Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası Aytemiz, Aytemiz Kart kullanımını yaygınlaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ile imzalanan protokolle birlikte Aytemiz, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi üyelerine avantajlı yakıt alımı sağlayacak olan Aytemiz Kartların teslimatını gerçekleştirdi.

İmzalanan protokol ile TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi üyeleri, Türkiye genelinde Aytemiz Kart anlaşmalı 500’den fazla Aytemiz istasyonundan benzin ve motorinde indirimli yakıt alımı yapabilecek.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve Aytemiz yetkilileri, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen imza töreninde hazır bulundu.

Protokolle ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan “Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak üyelerine yönelik sürdürdükleri çalışmaları devam ettiklerini ve imzalanan protokollerle üyelere seçenekler oluşturmak istediklerini” söyledi.


Yayın Tarihi: 03/10/2017