Milletvekili Köktaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı


Milletvekili Köktaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Rahmet, merhamet ve bereket ayı mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, birlik ve beraberlik içinde muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içindeyiz.

Bayramlar, toplumsal barış, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimize vesile, eşsiz bir fırsattır.

Bayramın, bilhassa komşularımız ve İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Allah’tan temenni ediyorum.

Bayram seyahatinizde, trafik kurallarına azami derecede riayet ederek, daha dikkatli, daha duyarlı olmanızı; uykusuz veya yorgun biçimde araç kullanmamanızı rica ediyorum.

Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın ve daima insanlığın vicdanı olan ülkemizi, milletimizi ve devletimizi korusun. Bu anlamda vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı canı pahasına koruyan, bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, vatan toprağı üzerinde huzur ve güvenin sağlanması sırasında yaralanan gazilerimize de sağlık, sıhhat ve uzun ömürler diliyorum. Şehit ve Gazilerimizin bizlere emanetleri olan anne ve babalarının da ellerinden öpüyorum.

Bu vesileyle, Mübarek Ramazan bayramınızı, en içten duygularımla kutluyor; bayramın milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum."


Yayın Tarihi: 13/06/2018