Milletvekili Köktaş'tan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı


Milletvekili Köktaş'tan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Gazetecilik; Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkına, ülkemizin barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesine katkı sağlayan en önemli meslek gruplarından biridir. 

Gazeteciler, ilkeli yayıncılık anlayışıyla vatandaşın en doğal hakkı olan doğru, tarafsız ve eksiksiz haber almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar. 

Meslek etiğine tam bir bağlılıkla, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve dili olan tüm basın mensuplarının, demokrasimizin güçlenmesinde önemli bir rol aldıkları da göz ardı edilemez bir gerçektir.

Evrensel hukuki ve insani değerleri koruyarak, mesleklerini en iyi şekilde icra eden basın çalışanlarımız olduğu sürece Türkiye, milletiyle bölünmez bir bütün olarak, bugün kardeşliğimize kasteden terör ve benzeri tüm tehditlerin üstesinden gelerek, belirlemiş olduğu hedeflerine emin adımlarla ilerleyerek, çok daha parlak ve aydınlık bir geleceğe kavuşacaktır.

Her şartta mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek, ülkelerin kalkınmışlık düzeyine ve tanıtımına büyük katkı sağlayan, yaşadığımız dünyayı küçük bir pencereden bizlere sunan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bugün aramızda olmayan hayatlarını kaybetmişlere de Allah'tan rahmet diliyorum."


Yayın Tarihi: 09/01/2019