Milletvekili Köktaş: Unutmadık, Unutmayacağız


Milletvekili Köktaş: Unutmadık, Unutmayacağız

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989'da geçirdiği trafik kazasının 29. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bir dönem Samsunspor Kulüp başkanlığı görevinde de bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Samsunspor kafilesinin, 20 Ocak 1989 tarihinde geçirdiği kaza da hayatını kaybedenler Türk spor tarihimize 'futbol şehitleri' olarak geçmiştir.

Malatyaspor ile oynayacağı Türkiye 1. Futbol Ligi müsabakasına giderken Havza İlçemizde trafik kazası geçiren Samsunspor kafilesi'nde bulunan, Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu ve Mete Adanır ile otobüs şoförü Asım Özkan olay yerinde, futbolcu Zoran Tomic ise Yugoslavya'da altı ay komada kaldıktan sonra vefat etmişti.

29 yıl önce yaşanan ve takımımızın renklerine siyahın eklendiği bu acı olayı her Samsun ve Samsunsporlu gibi yüreğimiz de, aynı tazelikle yaşıyoruz. Bizler onları hiç bir zaman unutmadık, unutmayacağız. Rabbim hiç kimseye böyle acı olaylar yaşatmasın.

Spor tarihimize kara bir gün olarak geçen, Samsunumuzu, Türk Spor camiasını ve tüm Türkiye'yi derin bir hüzne boğan bu acı olay da hayatını kaybedenleri saygı, rahmet ve dualarla anıyorum, yakınlarına, ailelerine ve Samsunspor camiasına başsağlığı diliyorum. Kazada kurtulan ve bugün hayatta olanlara da uzun ve sağlıklı ömürler temenni ediyorum" dedi.


Yayın Tarihi: 18/01/2018