MHP Samsun’da "Samsun İçin Birlikte El Ele" Tanıtım Programı


MHP Samsun’da "Samsun İçin Birlikte El Ele" Tanıtım Programı

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Teşkilatı, "Samsun İçin Birlikte El Ele" tanıtım programda 12 Ağustos Cumartesi günü Şehit Ömer Halis Demir Kongre Salonun'da Samsun İl Yönetim Kurulu üyeleri partililere tanıtıldı. Programda Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Burhan Mucur yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli katılımcılar, öncelikle Milliyetçi-Ülkücü hareketin değerli şahsiyetleri önünde bulunmanın gururunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Yüce Yaradan'a hamd ve senalar olsun ki Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hareketimize uzun yıllarımı vermekten çekinmedim ve vermeye devam edeceğim. Bu hareketin bir mensubu, kardeşi, hemşerisi ve evladı olarak sizlerle yol arkadaşı olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum, Rabbime şükürler olsun.

Samsun İl Teşkilatımızın düzenlediği bu anlamlı etkinlik, birlik ve beraberliğimizin bir adımı olarak karşımıza çıktı. Burada bulunup yoğun katılım gösteren tüm dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Sizleri hoş geldiniz diye selamlıyor, sefalar getirdiniz diyorum.

‘’Ülkücü Ülkücünün arkasında Dağ Gibi Durandır’’ ilkesiyle buradayım

Kıymetli dava ve yol arkadaşlarım, değerli konuklar; Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin takdiriyle Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı olarak atanmış bulunuyorum. Bu göreve gelmemde kişisel duruşum, davaya olan sadakatim ve hizmet aşkım büyük bir önem taşıyor. Ülkü Ocaklarından yetişmiş biri olarak, teşkilatımızın her kademesinde görev yaparak bugünlere geldim. Liderimizin ifadesiyle, 'Ülkücü Ülkücünün arkasında Dağ Gibi Durandır' ilkesiyle buradayım. Gördüğüm manzara, arkamda dağ gibi duran yiğit ülküdaşlarımın varlığı, içimi memnuniyetle dolduruyor.

Bugün bu salonda bulunan ve heyecanımıza ortak olan, uzun yıllar teşkilatlarımızda fedakarca mücadele etmiş, partimizin ilimizdeki başarısı için ellerinden gelen gayreti göstermiş kıymetli büyüklerimizle bir araya geldik. İnşallah Samsun şehrinde yeni zaferler elde etmek için Bismillah dedik. Samsun, Türk tarihi kadar Milliyetçi-Ülkücü Hareket tarihi açısından da büyük bir öneme sahiptir.

Bizler bu şehre sevdalıyız, bu şehrin can damarlarıyız. Genç ve dinamik ekibimizle birlikte hizmete hazırız. Küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakıp her bir dava arkadaşımızla, hemşerimizle yol yürümek istiyoruz. Liderimizin ifadesiyle, 'Sevgide Serbestlik, Saygıda Mecburiyet Vardır' ilkesiyle hareket ederek Allah rızası için bu davaya ve bu şehre hizmet etmek en büyük amacımız. Diğer her şey sadece lafı güzaftır.

Birlikte yürüyecek kader birliği yapacağız

Niyetimiz halis, nefesimiz kadimdir. Biliyoruz ki sizi bu kutlu yolda yalnız bırakmayacak, her zaman arkamızda dağ gibi duracaksınız. Birlikte yürüyecek, bu kutlu sancağı layıkıyla taşımamızda kader birliği yapacağız. Bu vesileyle, hareketimizin büyümesinde ve gelişmesinde emeği geçen kıymetli büyüklerimizi, dava şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bugün bizlerle birlikte olan değerli şahsiyetleri selamlıyorum.

Son olarak, davasından hiç taviz vermeyen, siyasi ve iş hayatında dik duruş sergileyen, partisine, davasına ve Samsun'a olan hizmet aşkıyla dolu olan ben ve arkadaşlarım sizlere teşekkür ediyoruz. Varlığınız benim ve arkadaşlarım için büyük bir öneme sahiptir. Hepimiz biriz ve birlikte güzeliz.

Bu birlikteliğe omuz veren Kıymetli Milletvekilimize, İlçe Başkanlarımıza ve yöneticilere, Ülkü Ocakları İl Başkanımıza ve yol arkadaşlarına, belediye başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, muhtarlarımıza, değerli hanımefendilere, Asenalarımıza, yol arkadaşlığı yapmaktan gurur duyduğum kıymetli ülküdaşlarıma ve basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyor, saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Son olarak, 'Birlikte Rahmet, Ayrılıkta Azap Vardır' ilkesiyle burada bulunmanın anlamını ifade etmek istiyorum. Sağ olun, var olun. Allah'a emanet olun. Ne mutlu Türk'üm diyene."

Topsakal; ‘’Çok büyük bir davanın neferleriyiz’’

MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal ise yerel siyasetten çok genel siyaset yaptığını anlatarak, "Çünkü birbirimizle mücadele etmek, birbirimizi aşağı veya yukarı çekmek, birbirimizin arkasından konuşmak çok kolay, çok basit olan şeyler. Ama bize bir şey kazandırmıyor onlar. Biz ne zaman ki birbirimizi seversek birbirimizi desteklersek birbirimizi gönül gönüle üst üste koyarak ihya edersek o zaman hem ülkemiz hem dünyamız, özelde de bugün Samsun kazanacak. Çok büyük bir davanın neferleriyiz bizler. Biz kişisel düşünmeyiz. Hiçbir ülkücü kendisini düşünmez. Ailesini düşünmez. Etrafındaki yakınlarını düşünmez. Ülkücüler önce milletini sonra devletini, hatta dünyayı kendinden önce düşünüp en sonra sıra gelirse kendini düşünüp ve kendine şöyle dönüp bakar" diye konuştu.

Gerçekleştirilen MHP Samsun İl Teşkilatı'nın "Samsun İçin Birlikte El Ele" tanıtım programı Milliyetçi Hareket partisi Samsun Milletvekili Prof.Dr. İlyas TOPSAKAL'a  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Samsun'a

25.04.1998 tarihinde ilk kez geldiği ‘İktidara Yürüyüş’ Mitingi’nin düzenlendiği Cumhuriyet Meydanı’nda çekilen, Tablo hediye edildi.


Yayın Tarihi: 13/08/2023 - 14:42