MHP Samsun’da Aday Hareketliliği Başladı


MHP Samsun’da Aday Hareketliliği  Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı için Bayram Elitok adaylığını, 2023 Samsun Milletvekilliği için de Osman Tercan aday adaylığını açıkladılar.

İlkadım İlçesinde bir restoranda basın mensupları ve partililerle bir araya gelen Bayram Elitok ve Osman Tercan, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüştüklerini belirterek çalışmalara başladıklarını açıkladılar.

Bayram Elitok; ‘Hazreti Mevlana gibi herkesi kucaklayacağım’

Partinin birçok kademesinde görev yaptığını, 2016-2017 yıllarında İl Başkan yardımcılığı yaptığını belirten Bayram Elitok, Samsun’da partiden uzaklaştırılmış, küstürülmüş bütün arkadaşlarımı Hazreti Mevlana gibi kucaklayacağını söyledi.

Bayram Elitok sözlerini şöyle sürdürdü;

‘Yönetimimizde yer alacak ve birlikte hareket edeceğimiz arkadaşlarımız ile birlikte ortak bir düşüncemiz var. Bizim partimizin modern bir il binasına ihtiyacı var. Beş katlı bir bina yapacağız. Bu iş için çok değerli sanatçı kardeşimiz Hüseyin Şimşek, buranın demirini ve betonunu üstleneceğini söyledi. Osman Tercan kardeşimiz de binanın tamamen yapımını üstleneceğini söyledi.

Beş katlı bir bina yaparak burada Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve diğer sosyal tesislerin bir arada olacağı bir bina yapmak istiyoruz.

30 yıl kamuda görev yaptım, Partimde İl Başkan yardımcılığı yaptım, şimdi de İl Başkanlığına aday oldum, İnşallah Rabbim bizi mahcup etmez.

Ankara’da genel başkanımızla görüştüm. Kendilerine; Samsun’da bir otorite boşluğu olduğunu, İl Başkanının Samsun’u yeterince kucaklayamadığını, bu nedenle aday olmak istediğimi söyledim: ‘Hayırlı olsun, yeni yüzlere, sizin gibi çalışkan insanlara ihtiyacımız var’ dedi.

Bütün Ülküdaşlarımı kucaklamak için elimden geleni yapacağım, bu niyetle yola çıktım, İnşaallah hayırlısı olur’.

Osman Tercan; ‘Sessizliğin sesi olmak için yola çıktım’

Ülkücü davaya çocukluğundan itibaren gönül verdiğini sessizliğin sesi olmak için yola çıktığını belirten Osman Tercan şunları söyledi;

‘Samsun, Türkiyemizin çok güzel bir şehri, bunun değerini iyi bilmemiz gerekiyor. İşsizliğin ne demek olduğunu, açlığın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Bu yüzden kendimi milletime ve şehrime adadım. Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye gidip bu konuda arz ve taleplerde bulunduğumuzda bana dediler ki; ‘ Evladım daha erken değil mi, seçimin daha S’si bile yok, neden erken başladınız? Yorulursunuz’ dediler.

Bu dava uğruna son nefesimize kadar evvel Allahın izniyle davamıza gönül vermiş tüm dostlarımızı toparlamak için, halkımıza, milletimize hizmet için bu davanın neferi olarak değerli Samsunlu hemşehrilerimize hizmet için, bir Milletvekili olarak değil bir abi olarak sahip çıkacağıma sizlerin önünde söz veriyorum.

Yukarılardan gelmedik,  aşağılardan tırmana tırmana geldik, Samsun’da 15 yıldır müteahhitlik yapıyorum. Samsunlu hemşehrilerimize hizmet verebilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi Samsun aday adaylığımı açıklıyorum. Herkesi kucaklayarak İnşaallah hep birlikte yürüyeceğiz. Bu davaya gönül vermiş tüm Ülküdaşlarımı, tüm vatandaşlarımı can’ı gönülden kucaklıyorum. Saygılar sevgiler sunuyorum’.


Yayın Tarihi: 29/09/2020