Meşe Orman Park Büyüyor


Meşe Orman Park Büyüyor

Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Samsun’un kent parkı olan Meşe Orman Park projesinin ikinci etap çalışmaları sürüyor. Çalışmaları Başkan Osman Genç de yakından takip ediyor.

Hasköy Mahallesi’nde tamamlanarak hizmete giren Meşe Orman Park projesi büyüyor. Canik Belediyesi ve DOKAP işbirliği ile toplam 92 dönüm alanda uygulanan ve ilk etabı Samsunlular tarafından çok beğenilen projenin ikinci etap çalışmaları sürüyor. Toplam 20 dönüm alandan oluşan ikinci etap çalışmaları devam ederken, projeyi Başkan Osman Genç de yakından takip ediyor. Başkan Genç, ilk etabın devamı niteliğinde olan ve içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kır kahvesi gibi sosyal donatıları yer alan 2. Etabın da yakın zamanda tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Hasköy'de ilk etabını tamamladıkları doğa projesi ile Samsunluların şehir yoğunluğundan uzaklaşıp, nefes alacağı doğal bir ortam oluşturduklarını belirten Başkan Genç, "Meşe Orman Park projemizin ilk etabı çok beğenildi. İçerisindeki yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, hanım konağı, kafeteryası ile oldukça güzel doğal bir mekan oldu. Sadece Canik’ten Samsun’un dört bir yanından insanlarımız buraya gelip doğal alanın keyfini çıkarıyor. Yoğun ilgi gören projenin ikinci etap çalışmalarını da sürdürüyoruz. Çalışmalarımız oldukça hızlı ilerliyor. 2. etap da ilkinin devamı niteliğinde olacak" dedi.

DOĞA İLE İÇ İÇE

Samsun'un Kent Park'ı konumundaki projeden herkesin yararlandığını ifade eden Başkan Genç, "Şehir hayatında doğa ile pek buluşma imkanı bulamayan insanlarımız Meşe Orman Park sayesinde şehir gürültüsünden uzak, doğa ile iç içe bir ortamla buluştu. Bugüne kadar orman içinde yürüyüş yapamayan insanlarımız çayını, kahvesini içebileceği, aynı zamanda çocukların eğlenebileceği bir mekana kavuştu. İnşallah bu güzellik ikinci etapla birlikte bu güzel doğa projesi daha da genişleyecek" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 31/07/2018