Merkez Sağ Parti Terme ve Salıpazarı İlçe Kongreleri Yapıldı


Merkez Sağ Parti Terme ve Salıpazarı İlçe Kongreleri Yapıldı

Merkez Sağ Parti Terme ve Salıpazarı ilçe kongreleri yapıldı, Terme İlçe başkanı olarak Özcan Olfaz, Salıpazarı İlçe başkanı olarak Turgut Ozcan seçildi.

Terme ve Salıpazarı ilçe kongrelerine Merkez Sağ Parti Samsun İl Başkanı İlkay Kocabay, parti üyeleri ve İlçe Başkanları ve konuklar katıldı.

Terme’de Özcan Olfaz

Terme kongresinde Divan Başkanlığını Samsun İl Başkanı İlkay Kocabay yaptı.

Kocabay; ‘’Partimizin ismini 81 ilde, adım adım tüm Türkiye’ye duyuracağız. Bu bizim andımız olsun, bu sebeple çıktığımız yol kutlu olsun” dedi.

Terme İlçe yönetim kurulu

Tek listeyle gidilen kongrede yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Başkan Özcan Olfaz, Başkan Yardımcısı Recep Tayyip Yanak,  Üyeler Çetin Olfaz, Mehmet Kütükoğlu, Murat Çakır, Mürsel Tat, Yedekler, Yadigar Olfaz, Zekeriye Kargı, Hatun Olfaz, Yılmaz Bütüner, Ömer Töngel

Olfaz teşekkür etti

Merkez Sağ Parti Terme İlçe Başkanı Özcan Olfaz, kongreye katılanlara teşekkür ederek;  “Merkez Sağ Parti Terme İlçe Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Merkez Sağ Parti İl Başkanımız İlkay Kocabay’a ve ilçe başkanlarımıza, katılım sağlayan konuklarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Salıpazarı'nda Turgut Ozcan

Salıpazarı İlçe başkanı olarak Turgut Ozcan seçildi.

Merkez Sağ Parti Samsun İl Başkanı İlkay Kocabay burada yaptığı konuşmada;  ‘’Turgut Özcan başkanım yola çıktığımız ilk günden bu yana yanımızda. Biz neredeysek o orada oldu sağ olsun. İnşallah partimiz için iyi şeyler yapacağız. Bu yola birlikte çıktıysak davamız için ne yapmak gerekiyorsa, üstümüze düşen neyse, seve seve bunları yapmaya devam edeceğiz.  Güç birliği yapacağız, inşallah çok güzel işler başaracağız. Partimizin ismini 81 ilde, adım adım tüm Türkiye’ye duyuracağız. Bu bizim andımız olsun, bu sebeple çıktığımız yol kutlu olsun” dedi.

Turgut Ozcan’dan teşekkür

Merkez Sağ Parti Salipazari İlçe Başkanı Turgut Ozcan,  yaptığı konuşmada katılanlara teşekkür etti.  Ozcan; ‘’Merkez Sağ Parti Salipazari İlçe Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Merkez Sağ Parti İl Başkanımız İlkay Kocabay’a ve ilçe başkanlarımıza, katılım sağlayan konuklarımıza teşekkür ediyorum’’  dedi.


Yayın Tarihi: 03/09/2023 - 14:19