Medical Park’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı


Medical Park Samsun Hastanesi 8 Mart Dünya Kadınlar gününde, hastane girişine stant açarak gelen kadın misafirlerine gül ve çeşitli hediyeler verdi. Başhekim Dr. Mustafa Şen doktorları, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı ve gül takdim etti.

Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Şen “Yaşamımızın her evresinde hiçbir fedakarlıktan çekinmeyerek bizlere emek veren, karşılıksız sevgi ve şefkatleri ile büyüten,  varlıklarından  her zaman onur duyduğumuz kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyoruz. Gerek ev hayatımızda gerekse iş hayatımızda çok önemli yere sahip olan kadınlarımızın her zaman baş tacı edilmesi gerekiyor, 8 Mart tarihi de bu önemi bir kez daha anlamamıza vesile oluyor.”diye konuştu.

101 yaşındaki Emine Öztürk’ün Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Medical Park Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Seda Öztürk “Bilinçli nesillerin yetişmesinde en büyük etken kadınlar olmuştur. Emine Teyzemizin de yetiştirdiği nesiller onun meyveleridir. Sevgi, şevkat tohumlarını çocuklarımızın beyinlerine ekersek sağlıklı nesiller yetiştirmiş oluruz. Tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutluyorum.”dedi.

 


Yayın Tarihi: 07/03/2016

Diğer Resimler

Medical Park’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı