Medical Park Samsun Hastanesi, YAVUZTUR İle Kartalkaya’da Stres Attı


Medical Park Samsun Hastanesi, YAVUZTUR İle  Kartalkaya’da Stres Attı

Medical Park Samsun Hastanesi doktorları, yoğun iş yükünün stresini aileleriyle birlikte Kartalkaya’da tatil yaparak attı.

Samsun Medical Park doktorları, hafta sonu tatillerini Türkiye’nin en gözde kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya’da geçirdi. Yoğun iş temposundan uzak bir gün geçirmek için aileleriyle birlikte Kartalkaya’ya çıkan Samsunlu doktorlar, karın tadını doyasıya çıkardılar. İki gece Kartalkaya’da konaklayan doktorlar, kar üzerinde mangalda sucuk ve  köfte ziyafeti yapmayı da ihmal etmediler. Kayak keyfi de yapan doktorlar ve aileleri, bu tür organizasyonların tekrarlanması dileğiyle Samsun’a geri döndü.

Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Şen, Kartalkaya’nın güzel bir turizm yeri olduğunu belirterek, “Buranın temiz havası ve güzel de bir tabiatı var.  Yoğun iş temposunda çalışan arkadaşlarımızın moral ve motivasyonu artırmak için bu tür organizasyonlar önemlilik arz etmektedir. Artık geleneksel hale getirdiğimiz  bu gezilerimiz hem meslektaşlar arasındaki kaynaşmayı pekiştiriyor hem de gündemden uzaklaşmamızı sağlıyor. Hepimiz için eğlenceli, güzel bir etkinlik oldu " diye konuştu.


Yayın Tarihi: 16/02/2016