MasterChef'te Final Haftası


MasterChef'te Final Haftası

MasterChef Türkiye'de 19. hafta heyecanı eleme finaliyle son buldu. Özgül ve Emir eleme finalinde 3'er tabak yaptı ve şefler yaptıkları tadımların ardından puanlarını verdi. Yapılan son yemeklerin ardından son puanları verdi ve elenen isim ile sezonun 3. finalisti belli oldu.

MasterChef Türkiye'de finale yükselen 3 isim belli oldu. Barbaros, Emir ve Serhat MasterChef Türkiye 2020'nin şampiyonu olmak için son kozlarını oynayacak.

Ekranların sevilen yarışması MasterChef'te final haftası başlıyor. MasterChef 131. bölümde Emir, Barbaros ve Serhat arasında yine inanılmaz bir mücadele yaşanacak. Zeytinyağlı konsepti oyunda üç yemekten en yüksek puanı alan isim MasterChef 2020'nin ilk finalisti olacak.

Mehmet Şef kaşık atıyor

Yayınlanan MasterChef 131. bölüm tanıtımında en çok dikkat çeken Mehmet şefin kaşık atması idi. Merak edilen konu ise Mehmet şef, kaşığı hangi yarışmacı için attı, bu zamana kadar verdiği en yüksek puan olan 9'u kime verdi? MasterChef'te kim ilk finalist olacak? Heyecanın dorukta olacağı MasterChef Türkiye yeni bölümü 28 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00'dan itibaren TV8 ekranlarında...

Kaynak: acunn.com


Yayın Tarihi: 27/12/2020