Mahmut Erdoğan, Başkan Genç'i Makamında Ziyaret Etti


Mahmut Erdoğan, Başkan  Genç'i Makamında Ziyaret Etti

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

Samsun Basın Camiasının sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu ziyarette Canik Belediye Başkanı Osman Genç "Tüm basın camiasına gereken desteği elimizden geldiğince veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz" dedi.

Genç; Gazete,televizyon, dergi ve ajanslarıyla Türkiye'nin önde gelen camialarından birine sahibiz. Samsun için en büyük kazançlardan ve avantajlarından biri de budur. Canik Belediyesi olarak bu camianın her bir unsuru bizler için büyük önem taşıyor. Desteğimizi bireylere değil her zaman için bu camianın geneline vermeye devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan'a teşekkür ederim" dedi.

Samsun Basın Camiasının Türkiye için örnek teşkil eden bir camia olduğuna vurgu yapan 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan ise "Camia olarak hedefimiz her zaman olduğu kamu kurum ve kuruluşlarımızla ortak bir noktada buluşmak. Yerelde yaşanabilecek tüm aksaklıklar hepimizin sorunu. Bu sorunların çözümünde bizlerde taşın altına elimizi koyuyoruz. Bundan sonraki süreçte desteğimizi de sonuna kadar vereceğiz" dedi.


Yayın Tarihi: 09/05/2016