Sinan Tuzcu Samsunlu Hayranlarıyla Piazza D&R’da Buluşuyor


Sinan Tuzcu Samsunlu Hayranlarıyla  Piazza D&R’da Buluşuyor

Başarılı oyuncu Sinan Tuzcu, D&R Live etkinlikler kapsamında Samsunlu kitapseverlerle bir araya geliyor. Tuzcu, 25 Mayıs Cumartesi saat 15:00’te düzenlenecek imza gününde “Aşkın Kursağında Kalan” isimli yeni kitabını imzalayacak. Etkinliğe D&R Samsun Piazza AVM ev sahipliği yapacak.

Yeni kitabı “Aşkın Kursağında Kalan” ile büyük beğeni toplayan oyuncu Sinan Tuzcu, D&R’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek imza gününde kitabını Samsunlu sevenleri için imzalıyor. Tuzcu’yu kitap tutkunlarıyla bir araya getirecek etkinlik, 25 Mayıs Cumartesi günü D&R Samsun Piazza AVM’de gerçekleşecek.

Kitap hakkında

İyiliğin ve kötülüğün ortasında kalanları, hayata tutunamayanları, tutunup düşenleri, yel değirmenlerine karşı Don Kişot olmayı, hayatta kalmak için acımasız davranmayı, bazen de kendini yok saymayı Sinan Tuzcu’nun “Aşkın Kursağında Kalan” kitabında okuyacaksınız. Sinan Tuzcu, “Böcek” romanının ardından hayata dair hikâyeleri anlattığı bu kitabında Türkiye’nin gerçekliğine de ayna tutuyor. Kitap; zaman, mekân, olaylar, karakterler farklı olsa da hayata dokunan herkesin hikâyesini konu alıyor…


Yayın Tarihi: 22/05/2019