NEV Mini Konser Ve İmza Günü Yeşilyurt AVM’de


NEV Mini Konser Ve İmza Günü Yeşilyurt AVM’de

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 2017 yılının kapanışında düzenlediği müzik festivali “Yeşilyurt’ta Yılın Müzik Aralığı” ile güncel müziğin en keyifli örnekleriyle müzikseverler ile buluşturduktan sonra 2018 yılında da hız kesmeden devam ediyor. Rock müziğinin sevilen sesi Nev, 20 Ocak Cumartesi günü mini konser ve imza günü ile Yeşilyurt AVM'de hayranları ile buluşuyor.

Ev sahipliği yaptığı her aktiviteyle eğlencenin merkezi haline gelen Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine keyif ve müzik dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. 2017 yılı boyunca Türk pop müziğinin başarılı isimlerini Samsunlu müzikseverlerle buluşturan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Pop, Rock ve Alaturkayı harmanlayarak muhteşem bir yorum getiren Nev’i ağırlıyor. Efkarlıyım, Sevmekten Kim Usanır, Mazideki Aşk, Kimseye Etmem Şikâyet gibi en özel şarkılarını hayranları için seslendirecek olan Nev 20 Ocak Cumartesi günü saat 16:00’da mini konser ve imza günü ile Yeşilyurt AVM’de olacak. Zor parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan, tarzıyla sadık bir dinleyici kitlesine sahip olan Nev mini konserin ardından, bol bol imza dağıtıp, hayranları ile fotoğraf çektirecek.

Yeşilyurt AVM’yi güncel müziğin en keyifli örnekleri ile Samsunluları buluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler ücretsiz. Şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın. Detaylı bilgi ve yapılan etkinliklere Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilirsiniz


Yayın Tarihi: 16/01/2018