İclal Aydın Yeni Kitabının İmza Gününde Bulvar AVM D&R’da


İclal Aydın Yeni Kitabının İmza Gününde Bulvar AVM D&R’da

Kitapları çok satanlar listesinde yer alan oyuncu ve yazar İclal Aydın, son romanı ‘’Kalbimin Can Mayası’’ ile imza gününde okurlarıyla buluşuyor.

Geçtiğimiz yıl ‘’Üç Kız Kardeş’’ kitabıyla ziyaretçileriyle buluşan ve Bulvar AVM’de okuyucuları tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan ünlü oyuncu – yazar İclal Aydın 1 yıl aradan sonra tekrar Bulvar AVM, D&R’de sevenleriyle buluşacak.

En çok satanlar listesinde yer alan ünlü oyuncu ve yazar  İclal Aydın, ilk kitabını 2001 yılında ‘’Hayat Güzeldir’’ adıyla çıkarttı. Ardından birçok  kitaba imza atan ve  geçtiğimiz aylarda çıkardığı ve adından yine  sıkça söz ettirdiği son romanı  ‘Kalbimin Can Mayası’’ kitabıyla  Bulvar AVM D&R’da okuyucularla buluşacak.

Yazar kitabını, insan bir hikayeye kendini kaptırdığında, bir bakıyor ki karşısındakini anlamaya başlamış. “Nedenini bilmeden peşine düştüğümüz duyguların, izini sürdüğümüz tutkuların, hapishanemiz olan korkuların bize bizden önceki nesilden kaldığına kanaat getirdim diye tanımlıyor. Üç kız kardeş Türkân, Dönüş ve Derya’nın hikâyesi, Ayvalık’ta kaldığı yerden, bağımsız kurgusu ve tanıdık karakterleriyle devam ediyor.

Yazar, yeni kitabıyla Bulvar AVM D&R'da hayranlarının kitaplarını imzalayıp, sorularını cevaplayacak. 

24 Kasım  Pazar günü, 14:00 - 16:00 saatleri arasında Bulvar AVM meydan alanında gerçekleşecek olan imza gününe tüm Samsunlular davetlidir.


Yayın Tarihi: 22/11/2019