Yaz Etkinliklerinde Açık Havada Sinema Keyfi


Yaz Etkinliklerinde Açık Havada Sinema Keyfi

Altınordu Belediyesi, salgının psikolojik etkilerini en aza indirgemek amacıyla başlattığı yaz etkinliklerinde açık havada sinema keyfi ile yaz akşamlarını renklendiriyor. Gençlerimiz ailelerimiz sanatseverler sinemaseverler ve her yaş grubundan insanın ilgiyle takip ettiği etkinlikler devam ediyor.

19 Eylül stadyumunda 5 Temmuz Pazartesi akşamı Grup İMERA konseriyle başlayan yaza merhaba etkinlikleri anket yoluyla vatandaşlar tarafından belirlenen filmlerin gösterildiği açık havada minderli sinema keyfi ile devam ediyor.  İlk akşamında ‘Dağ2’ filminin gösterildiği Açık hava sinemasının ikinci akşamında yine vatandaşların oylarıyla belirlenen ‘7.Koğuştaki Mucize’ filmi gösterime sunuldu. Vatandaşların ailece katıldığı etkinlikte çocuklar ve gençler gönüllerince eğlendiler.

AÇIK HAVA SİNEMASINDA BU AKŞAM SIRA ÇOCUKLARDA

19 Eylül stadyumunda çimenlerin üzerinde açık havada doyasıya yaşanan sinema keyfinin üçüncüsünde bu akşam saat 21’de yine vatandaşların belirlediği filmlerden birisi olan çizgi film ‘Rafadan Tayfa Göbeklitepe’ gösterime sunulacak.  Altınordu’lular, 19 Eylül stadyumunda bu akşam saat 21 de başlayacak etkinlikle büyük beğeni toplayan çizgi filmi çocuklarıyla birlikte izleme ve ailece bir arada güzel vakit geçirme imkânı bulacaklar.


Yayın Tarihi: 07/07/2021