Lovelet’ te Sömestr Tiyatro Günleri Başladı


Lovelet’ te Sömestr Tiyatro Günleri Başladı

Samsun Lovelet Outlet ’te açılan ilk özel tiyatro Salonu olan Lovelet Sahnesi Sömestr tatilinde öğrencilere doya doya tiyatro keyfi yaşatacak. Lovelet Outlet 19-20 ocak tarihlerinde ilk oyun olan “Kibir ile Hoşgör” müzikli çocuk gösterisini gerçekleştirdi. 

 Tiyatro Oyununa Yoğun katılımın sağlandığı Müzikli gösteride çocuklar eğlenceli zaman geçirirken çocuklar kadar velilerinde oyunu keyif alarak izledi.  Müzikli çocuk oyununun konusu ise şöyle kibir ile hoşgör olarak iki karaterin yer aldığı oyunda Kibirli baskın ve en iyi benim başarılı modunda, Hoşgör ise kendini uzaktan da olsa ezik gösterme çabasında. Kibir’in oyun içindeki baskılarına hoşgör dayanamaz küserler oyun bu şekilde eğlenceli bir hal alarak devam eder.

Bir sonraki hafta sonunun tiyatro oyunu 26 - 27 Ocak tarihinde saat 13.00’ de "Cecü'nün Yer Cüceleri" adlı oyunu sahne alacak. Oyun çocuklara, çevre duyarlılığı konusunda neler yapılması gerektiğini anlatıyor. Oyunda bir imparatorun doğayı, denizi nasıl kirlettiği ve ormanları kestiği anlatılıyor. Böyle bir dünyanın kendisi için de yaşanmaz hale gelmesinin ardından uzayda yeni yaşam alanları aramaya başlamasını konu alıyor.

Sömestr tatilinin son oyunu ise 02 – 03 Şubat tarihinde saat 13.00’ de “Kraliçenin Sırrı” Televizyon ve internet oyunlarıyla çevrilmiş çocuklarımızın hayatına, onların uzun zamandır ihmal ettiğini düşündüğümüz başucu dostlarını tekrar sokabilmek, kitaplar ve hayatları boyunca asla unutamayacakları bir kahramanla tanışıyorlar.

Tiyatro oyunları ücretsiz olup tüm çocuklar davetlidir.


Yayın Tarihi: 20/01/2019