Lovelet Outlet’de Kitap Günleri


Lovelet Outlet’de Kitap Günleri

Lovelet Outlet 2. Canik Kitap Günlerine ev sahipliği yapıyor

Lovelet Outlet, geçen sene birincisinin gerçekleştirildiği Canik kitap günlerine bu sene de ev sahipliği yapıyor. Yayın evleri ve yazarlar okuyucularıyla Lovelet Sanat Galerisi’nde bir araya gelecek. Gerçekleştirilen organizasyonun amacı kitap sevgisini artırmak ve okuma alışkanlığı sağlayıp bu alışkanlığı devam ettirmek amaçlanıyor.

28-29-30 Ekim olarak 3 gün boyunca 11 ayrı yazar ve birçok yayın evi Lovelet Sanat Galerisi’nde ağırlanacak. Galeride okuyucu ile buluşacak yazarlar ise şöyle; Kahraman Tazeoğlu, Sinan Yağmur, Selçuk Alkan, Adrem Özbay, Bilal Sami Gökdemir, Nihat Gökmen, Kenan Koç, Okay Tiryakioğlu, Gülce Demirkaya, Merve Özcan ve Habib Demirel.

Pamela Mini Konseri ve İmza Günü

Lovelet Outlet etkinliklerine hız vererek devam ediyor. Alışveriş Merkezi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Pamelayı ağırlamaya hazırlanıyor. Son zamanlarda Ümit Besen ile yaptığı düetle sosyal medyayı sallayan Pamela, kendine has yorumu ve giyim tarzıyla Lovelet Outlet’te sevenleriyle buluşacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Samsunlularla kutlayacak olan Pamela hem vereceği mini konserle kulakların pasını silecek hem de Samsunlu hayranlarına imza dağıtacak. 


Yayın Tarihi: 21/10/2016