Lovelet Outlet ’ten 2. Tavla Turnuvası


Lovelet Outlet ’ten 2. Tavla Turnuvası

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden, mobilyaya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olarak indirimlerinin yanı sıra yaptığı etkinlikler ve kampanyalar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Lovelet Outlet geçen yıl birincisini düzenlediği Tavla Turnuvasının bu yıl ikincisini düzenliyor. Tavla tutkunlarını eğlenceli ve rekabet dolu bir tavla turnuvası bekliyor. 16 – 17 Eylül / 23 – 24 Eylül 2017 Tarihinde gerçekleşecek olan turnuvaya kayıt Danışma bankosundan bizzat yapılacak olup 15 Eylül Cuma gününe kadar başvurular devam edecektir. Bileğine ve şansına güvenen herkesin katılabileceği turnuvada birinciye 1000 TL, ikinciye 750 TL ve üçüncüye 500 TL değerinde hediye çeki verilecektir. Kura ile yarışmaların eşleştirileceği turnuvada iyi olan kazanacak.

Lovelet Outlet Alışveriş merkezi Özgün konsepti, mimarisi ve nefes aldıran açık alanlarıyla ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.


Yayın Tarihi: 14/09/2017