Lovelet AVM Yeni Tedbirlerle Kapılarını Açıyor


Lovelet AVM Yeni Tedbirlerle Kapılarını Açıyor

Samsun Lovelet AVM, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ara verdiği faaliyetlerine 11 Mayıs Pazartesi günü yeniden başlayacak.

Lovelet Outlet AVM Genel Müdürü Mustafa Süzen, Samsunlu gazetecilere yeni dönemde uygulayacakları tedbirleri anlattı.

AVM girişinde ve otopark girişinden itibaren ziyaretçilerin ataşlerinin ölçülmesi, el hijyeni sunumu ve maske verilmesiyle başlayan önlemler AVM içerisinde de devam edecek.

Genel Müdür Mustafa Süzen yeni dönem uygulamaları hakkında gazetecilere şu bilgileri verdi;

Tüm önlemlerimizi aldık hizmet vermeye hazırız. Hem ziyaretçilerimize hem de personelimize sağlıklı bir ortam sağlayacağız.

Teması en aza indirmek için birçok alanda çalışmalar yaptık, otopark ve yaya girişlerinde ziyaretçilerimizin ateşleri ölçülecek ve maskesi olmayanlara maske vereceğiz.

Lavabolara giriş kapılarını, muslukları, sıvı sabun ve peçeteliklerimizi sensörlü hale getirerek teması sıfıra indirdik, AVM içerisine ziyaretçilerimizin temassız bir şekilde kullanabileceği dezenfektan makinaları yerleştirdik.

Yürüyen merdivenlere sosyal mesafe kuralına uyulmasını hatırlatan yazılar yerleştirdik, yürüyen merdivenlerimizin 4 basamak boş bir basamak dolu şekilde kullanılması yönünde işaretleme yaptık.

Sabancı Üniversitesi tarafından geliştirilen ve uygulandığı ortamda bakteri ve virüslere karşı 60 güne kadar hijyen sağlayan ürünü yürüyen merdivenlerin tutamaçlarına ve lavabolara uyguladık.

AVM içerisindeki tüm banklarımızı kaldırdık.

Ziyaretçilerimizin sağlığı için tüm tedbirlerimizi aldık, bu salgının kısa zamanda bitmesini ve kısa zamanda normale dönemizi diliyorum.

 

Yayın Tarihi: 08/05/2020