Kupada Son 16 Turu Kuraları Çekildi


Kupada Son 16 Turu Kuraları Çekildi

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kura çekimi bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda müsabakalar 17, 18 ve 19 Ocak 2023 tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

Mehmet Büyükekşi: "Ziraat Türkiye Kupası, futbolumuzun en önemli markalarından biri"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptığı konuşmada, "Kulüplerimizin değerli temsilcileri, kıymetli misafirler, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bugün, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nun kura çekiminde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İlk 5 tur sonunda rakiplerini eleyerek bir üst tura çıkan bütün takımlarımızı tebrik ediyorum. Tüm takımlarımıza Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda başarılar diliyorum. Türkiye Futbol Federasyonu olarak bizim için insan sağlığı herşeyden önemli. Maçı izleyen taraftarların, sahada yer alan oyuncuların, hakemlerin, teknik ekiplerin sağlığı birinci önceliğimiz. Bu anlamda, Çarşamba günü VavaCars Fatih Karagümrük ile Uşakspor arasında oynanan 5. eleme turu mücadelesinde rahatsızlık yaşayan dördüncü hakemimiz Cansu Tiryaki'ye bir kez daha geçmiş olsun demek istiyorum. Hakemimizin rahatsızlanması sonrası karşılaşmayı durduran maçın orta hakemi Cihan Aydın'ı da ayrıca tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu eşleşmeleri


 


Yayın Tarihi: 24/12/2022 - 17:54