Unkapanı’nın Geleceğini Değiştirecek Proje


Unkapanı’nın Geleceğini Değiştirecek Proje

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlçede devam eden dev projelerden Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlçede devam eden dev projelerden Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilileri ve mühendislerden süreç hakkında bilgi alan Başkan Erdoğan Tok, inşaat alanını gezdi.

HER AŞAMASI BAŞARILI BİR BELEDİYECİLİĞE ÖRNEK

Uzun yıllardır çözümlenemeyen sorunlardan olan Unkapanı Kültür Merkezi İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un kararlı tutumu sonucu çözüme kavuşurken projelendirilmesinden, inşaat sürecine ve vereceği hizmetlere kadar büyük bir belediyecilik örneği oluyor. Hem Unkapanı Mahallesine hem de şehre katacağı değerle şimdiden büyük beğeni kazanan projenin her aşaması Başkan Tok’un yakın takibiyle ilerliyor. 270 fore kazık kullanılarak tamamlanan temel hazırlıklarının ardından yıl sonuna tamamlanması için tüm çalışmaların Başkan Tok tarafından takip edildiği inşaat safhasında hızlı ilerleyiş dikkat çekiyor.

“YILSONUNDA VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDE OLACAK”

250 araçlık otopark, cadde dükkanları, Türk hamamı, fetness salonu, spor salonu, nişan salonu, derslikler ve düğün salonu ile İlkadımlıların yaşam merkezi haline gelecek Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Biz İlkadımlı kardeşlerimize modern bir İlkadım için söz verdik. Hamd olsun sözümüzü tutuyoruz ancak vatandaşımızın refahı için ne yapsak yetmeyeceğini biliyoruz. Bu nedenle her projemizde olduğu gibi Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi projemizde de her aşamayı yakından takip ediyoruz. Önümüzdeki günlerde temel atma törenini gerçekleştireceğimiz inşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor ve söz verdiğimiz gibi yılsonuna yetiştirmek için mesahi mefhumu gözetmeden çalışmaya deva edeceğiz” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 08/04/2018