Nostaljik Açık Hava Sinema Günleri 18 Ağustos’ta Başlıyor


Nostaljik Açık Hava Sinema Günleri 18 Ağustos’ta Başlıyor

4. Açık Hava Film Festivali 5 boyunca sinemaseverleri bir araya getirecek

İlkadım Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Bulvar AVM’de düzenlenen “Açık Hava Sinema Günleri” etkinliğiyle sinema keyfini ilçe halkıyla buluşturuyor. Ücretsiz olarak İlk gösterimin 18 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek 4.Açık Hava Sinema Festivaline tüm halkı davet eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”5 gün boyunca yazlık sinema özlemi duyanlara nostaljik atmosfer yaşatacağız” dedi.

Bu yıl 4’sü gerçekleştirilecek olan beyaz perdeyi sokağa taşıyarak ödüllü filmleri ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşturan İlkadım Belediyesi Açık Hava Film Festivali 18-22 Ağustos tarihleri arasında Bulvar AVM gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında 5 gün boyunca her gün sezonun en popüler filmler meydan alanında kurulacak dev sinema perdesi ile ücretsiz olarak vatandaşlara izlettirilecek.18 Ağustos Cuma günü Bulvar AVM’de 20:00’da başlayacak The Lion King (Aslan Kral) sinema gösteriminde film keyfinin sürpriz etkinliklere yer verilecek.

Tüm ilçe halkını film gösterimlerine davet eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş“İlçemizin adına yakışır kültürel etkinliklere vatandaşlarımızı buluşturma ayrı bir önem veriyoruz. Sanat ve sosyal ağırlıklı bu Türk etkinliklerin bir kentin en önemli dinamiklerindendir. İlkadım kültür, sanat, modern şehircilik anlayışı ile tüm bölgede örnek olmaya devam ediyor.Bu yıl 4’sü düzenleyeceğimiz etkinlikle hem eski yaz sinemalarının nostaljisini yaşatmak hem de gencinden yaşlısına herkesin hoşça vakit geçireceği bir ortamda buluşturmayı hedefliyoruz. Etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Festival Programı Sinema Takvimi;

18 Ağustos Cuma 20:00 The Lİon King (Aslan Kral)

19 Ağustos Cumartesi 20:00 Top Gun Maverick

20 Ağustos Pazar 20:00 Güzel ve Çirkin

21 Ağustos Pazartesi 20:00 The Croads

22 Ağustos Salı 20:00 Örümcek Adam Eve Dönüş Yok


Yayın Tarihi: 17/08/2023 - 14:29