Çınar Festivali 16-19 Ağustos’ta


Çınar Festivali 16-19 Ağustos’ta

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe medya temsilcileri ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, “Çınar Festivalini 16-19 Ağustos tarihleri arasında yapacağız, festivalimizi 4 gün olarak programladık. Festivalimizi vatandaşlarımızla birlikte yapacağız” açıklamasında bulundu.

Fatsa Çınar Festivalinin 16 Ağustos 2018 Perşembe günü 15 Temmuz Özgürlük meydanında saat 18.00’da başlayacağını açıklayan Aktepe, “16-19 Ağustos tarihleri arasında festivalimiz olacaktır. 4 gün olarak programladık. Festivalimizi vatandaşlarımızla birlikte yapacağız” dedi.

Başkan Muharrem Aktepe, “Yaklaşık 3 ay önce eski Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’ın milletvekilliği için istifa etmesinin ardından belediye meclisimiz tarafından belediye başkanı seçildim. 3 aydır bu görevi yürütüyorum. Göreve ilk başladığım zaman Fatsalı ve bölgede ki hemşerilerimin öncelikle istemiş oldukları taleplerin başında Çınar Festivali geliyordu. Gerekli çalışmalarımızı gerçekleştirdik, çalışmalarımız arasında konserler, futbol, basketbol etkinlikleri, çocuklarımıza ve kadınlarımıza yönelik etkinlikler yer alacak. 16-19 Ağustos tarihleri arasında festivalimiz olacaktır. 4 gün olarak programladık. Festivalimizi vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. Vatandaşlarımızın taleplerini çok önemsiyoruz ve gerçekleştirmek için büyük gayretler gösteriyoruz. Eğlenceli ve amacına uygun bir etkinlik olacak” dedi


Yayın Tarihi: 13/07/2018