Çarşamba Belediyesi “Hayata Gülümse” Semineri Düzenledi


Çarşamba Belediyesi  “Hayata Gülümse”  Semineri Düzenledi

Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen “Hayata Gülümse” adlı seminer Eğitimci- Yazar Sıtkı Aslanhan tarafından gerçekleşti.

Cemil Şensoy Kültür Merkezinde saat 09:30’da öğrencilere, 19:00’da ailelere düzenlenen seminerine, hayattan ibretlik öykülerle başlayan Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan, özellikle internet bağımlılığı konusuna dikkat çekti. İnternet oyunları yüzünden yeni nesil çocukların gelişiminin olumsuz etkilendiğini ifade eden Aslanhan ailelerin bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Aslanhan, günümüz gençliğini bekleyen sıkıntılar, çocuğun başarısında anne-babanın rolü, velinin çocuğun başarısına etkisi, anne baba olarak doğru bildiğimiz fakat aslında yanlış davranış ve tutumlar, sevgi, saygı, iletişim gibi konulara farklı açılardan değinerek, katılımcılara çocukların gelişimlerini nasıl doğru yolda sağlayacakları hakkında bilgiler verdi. Sıtkı Aslanhan, dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “Kültür-Sanat alanında hemşerilerimize faydalı olacak programlar, etkinlikler düzenliyoruz. Bugün Sayın Sıtkı Aslanhan Hocamızın iki programına da yoğun katılım oldu, ilçemizdeki en büyük salonumuz doldu taştı. Hemşerilerimizin gösterdiği bu ilgi Kültür-Sanat’a verdiğimiz önemin ne kadar doğru olduğunun göstergesidir. Biz geleceğe ve eğitime yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğu bilinci ile hareket ediyoruz. Çok şükür görüyorum ki sizler de bu anlayışla baktığınız için bugün buradasınız. Bugün bizlere deneyimlerinden ve bilgilerinden faydalandıran Değerli Hocamız Sayın Sıtkı Aslanhan’a ve Hocamızın iki programına da yoğun ilgi gösteren değerli hemşerilerime teşekkür ederim”dedi.

Programın sonunda Eğitimci- Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan'a Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan tarafından hediye takdiminde bulunuldu. Aslanhan konferans sonrası Cemil Şensoy Kültür Merkezinde konukların kitaplarını imzaladı.


Yayın Tarihi: 21/02/2020