4. Geleneksel Açık Hava Film Festivali Bulvar AVM’de Başlıyor


4. Geleneksel Açık Hava Film Festivali Bulvar AVM’de Başlıyor

Bu yıl 4.’sü gerçekleştirilecek olan Açık Hava Film Festivali İlkadım Belediyesi İşbirliği ile 18 – 22 Ağustos tarihleri arasında Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi Meydan alanında Samsunlularla buluşacak

“Yazın En Havalı Etkinliği” olarak anılan açık havada sinema keyfi etkinliği, bu yıl İlkadım Belediyesi işbirliği ile daha kapsamlı bir hale getirilerek festival tadında bir programla ziyaretçilerini ağırlayacak.

18 – 22 Ağustos tarihleri arasında her gün gerçekleşecek etkinlikte sezonun en popüler filmleri her gün farklı bir alternatif ile seyircisiyle buluşacak. Vizyonda büyük ilgi gören ve güncelliğini hala korumakta olan sinema filmleri meydan alanında kurulacak dev sinema perdesinden ücretsiz olarak izletilecek. 18 Ağustos Cuma günü ‘Aslan Kral  filmi ile başlayacak olan sinema programı, Top Gun: Maverck, Güzel ve Çirkin, The Croods ve Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmleri ile devam edecek.

Çocuk, genç, yaşlı tüm kesimlerce severek izlenebilecek bir karmadan oluşturulan film programı; izleyenlere filmlere konu olan bir nostaljiyi yaşatırken, aynı zamanda birbirinden farklı ikramlarla  sinemaseverlere oldukça keyifli saatler sunacak.

Festival Programı:

18 Ağustos Cuma               20:00  : Aslan Kral 

19 Ağustos Cumartesi       20:00  : Top Gun: Maverick                                 

20 Ağustos Pazar              20: 00  : Güzel ve Çirkin

21 Ağustos Pazartesi         20:00  : The Croods                                              

22 Ağustos Salı                  20:00 : Örümcek Adam : Eve Dönüş Yok


Yayın Tarihi: 16/08/2023 - 15:10