Kaymakam Kuruca’dan Başkan Belur’a Ziyaret


Kaymakam Kuruca’dan  Başkan Belur’a Ziyaret

      Ayvacık İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca Belediye Başkanı  Mustafa Belur’u makamında ziyaret etti.

      Ayvacık Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler’inde hazır bulunduğu ziyarette İlçe Kaymakamına Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Halil Kalaycı eşlik etti. Başkanlık makamında bir süre sohbet eden İlçe Kaymakamı Kuruca ve Belediye Başkanı Mustafa Belur İlçede yapılan çalışmaları değerlendirerek projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. İlçede görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca ‘’ Böylesine doğal güzellikleriyle zengin bir ilçede görev yapmaktan çok mutluyum. Ayvacık da görev yaptığım 3 yıl içerisinde ilçesine hizmet etme aşkıyla gecesini gündüzüne katan bizlere de çalışma şevki veren Belediye Başkanımızla birlikte güzel projelere imza attık. Belediyemizle birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürüterek işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. İnanıyorum ki bu güzel ilçemiz yapılan özverili çalışmalarla hakettiği noktaya mutlaka gelecektir. ‘’ dedi. 

       Ayvacık İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca Belediye Başkanı Mustafa Belur’a başarılı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek plaket takdim etti.

        Belediye Başkanı Mustafa Belur  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’ İlçemize hizmetin en güzelini sunmak için değerli Kaymakamımızla beraber birlik içinde titizlikle çalıştık. İlçemiz için yaptığımız her çalışmada büyük desteğini gördüğümüz Sayın Kaymakamım Can Kazım Kuruca ’ya çok teşekkür ediyor şahsıma layık gördüğü plaket için şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi.

        Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler’e de plaket taktim eden İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca ‘’ Belediye Başkan Yardımcılığı kimliği dışında ilçemizin yetiştirdiği güzide iş adamlarımızdan olan Cemal beye İlçemize yapmış olduğu yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum. İstihdama katkı sunmanın yanı sıra başka yatırımcılarında ilçemize gelmesine vesile oldu. Belediye Başkan Yardımcılığı görevi sebebi ile halka hizmet etmenin dışında Sosyal sorumluluk sahibi kişiliğinden dolayı da İlçemiz ve şahsım adına kendisine tekrar teşekkür ediyorum.’’ dedi.


Yayın Tarihi: 14/06/2016