Karaaslan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı


Karaaslan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan mesajında, 30 Ağustos Zaferi'nin Kurtuluş Savaşı'nın en büyük zaferi olduğunu belirtti.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

''30 Ağustos 1922'de Dumlupınar’da zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 94. yıldönümünde büyük zaferi gururla bir kez daha kutluyoruz. Bu zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin, yeniden dirilişinin adıdır. Başkomutanlık Meydan Muharebesi, milletimizin en zor şartlarda bile tek yürek, tek millet halinde mücadele etmekten vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir. Kutlu zaferden yaklaşık bir asır sonra yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminde milletimiz, bağımsız yaşama iradesini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Bu irade sonsuza kadar var olacaktır.

'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, tüm tehditleri de bertaraf edecektir. 30 Ağustos Zaferi vesilesiyle, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, 15 Temmuz şehitlerimizi, terörle mücadelede hayatlarını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Samsunlu hemşehrilerimizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum''


Yayın Tarihi: 28/08/2016