KAPIKAYAFEST’te Doyasiya Eğlence


KAPIKAYAFEST’te Doyasiya Eğlence

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa sporları ve Kültür Festivali’nde “İkilem” ve “Ekin Uzunlar” konserleri yer alacak ve Kapıkaya bu yıl da müziğe doyacak.

Türkiye’nin “Cumhuriyet” temasıyla düzenlenen ilk festivali olma özelliği taşıyan Kapıkayafest’in üçüncü gününde sevilen sanatçı “İkilem”, dördüncü gününde ise sevilen sanatçı “Ekin Uzunlar” sahne alacak.

Gerek etkinliklerle gerekse de konserlerle uzaktan, yakından gelen misafirlere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefleyen Bafra Belediyesi, herkesin Kapıkaya’dan güzel anılarla ayrılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl “İklim Değişikliği” temasıyla düzenlenen Kapıkayafest’te Resul Dindar’ı konuk ederek katılımcılara unutulmaz anlar yaşatan Bafra Belediyesi, bu yıl Karadeniz parçalarıyla herkesin severek dinlediği Ekin Uzunlar ile Kapıkaya’da bu yıl da Karadeniz rüzgârı estirecek.

Yine geçtiğimiz yıl uzun yıllar Cem Karaca ve Barış Manço ile sahne alan Kurtalan Ekspres grubu bütün müzikseverlere eşsiz dakikalar yaşattı ve katılımcılardan tam not aldı. Bu yıl ise İkilem konserinde geçtiğimiz yıllardan daha çok katılım olması bekleniyor.

İkilem konseri 28 Temmuz 2023 Cuma, Resul Dindar konseri ise 29 Temmuz 2023 Cumartesi günü saat: 20.00’da başlayacak.

Müzik severler konserlere ücretsiz olarak takip edebilecekler.


Yayın Tarihi: 22/07/2023 - 13:40