Kapıkayafest Renkli Gösterilerle Başladı


Kapıkayafest Renkli Gösterilerle Başladı

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen II. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali Kapıkayafest renkli gösterilerle başladı.

Samsun Valiliği'nin himayelerinde, Bafra Kaymakamlığı'nın destekleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Bafra Belediye tarafından düzenlenen bu yıl ikincisi düzenlenen Kapıkayafest, Almanya, Fransa, İspanya, İran, İtalya ve Birleşik Krallık gibi birçok ülkeden sporcuya ev sahipliği yapıyor.

Bafra Kapıkaya mevkiinde bulunan festival alanına gelen doğa severler ve sporcular çadırlarını kurmaya başladı. Büyük ilgi gören festivalin ilk gününde, dünyaca ünlü yamaç paraşütçüleri deneme uçuşu, Kızılırmak’ta Jet Boat turu, halat üstünde yürüme (Slackline)  büyük ilgi gördü.

25-29 Temmuz 2018 taraihleri arasında 5 gün sürecek olan II. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalinde Foto Safari, Bambu Sal, Çarpışan Su Botu, Salto Trambolin, Zıpzıp Trambolin, Paintball Poligon, Tekne Gezileri, Geleneksel El Sanatları Atölyeleri (HasırKırpık KilimZenbilHediyelik İmalatı Sanatsal Faaliyetler), ATV Safari, Kızılırmak Tekne Gezileri, Yamaç Paraşütü, Yamaç Paraşütü ve Akrobasi gösterisi, Microlight Halk Uçuşları, Halat üstünde yürüme (Slackline)  etkinlikleri ile misafirleri adrenalin yaşatmayı hedefliyor.

Samsun ve Bafra’dan Servisler Kalkıyor

Samsun ve Bafra’dan servislerle tüm doğa ve sporseverleri festival alanına taşınıyor. Samsun’da Opera durağı karşısından festival boyunca saat 08.00, 08.30, 09.00 ve 10.00’da, Türkiş Migros durağından ise 08.30, 09.00, 09.30 ve 10.30’da servis kalkıyor. Dönüş ise 16.00’dan 19.00’a kadar her saat başı servis var.

Bafra’dan ise 08.00’den 19.00’a kadar her saat başı Kapıkayafest alanı servisi kalkacak ve dönüş de aynı şekilde her saat başı 20.00’ye kadar devam edecek.  

Kapıkayafest’le ilgili tüm güncel bilgilere www.kapikayafest.com adresinden ulaşılabilir.

 


Yayın Tarihi: 25/07/2018