Kahve Dünyası Bulvar AVM’de Açıldı


Kahve Dünyası Bulvar AVM’de Açıldı

Şehrin Merkezinde buluşma noktası haline gelen Bulvar AVM’nin zengin cafe karmasına Kahve Dünyası da eklendi.

İlk olarak 2004 yılında Eminönü’nde açılan mağazası ile Türk misafirperverliğini yansıtan güler yüzlü karşılama, masaya servis ve ikram kültürleri sayesinde kısa sürede beğenilerek insanların birbirine önerdiği bir marka haline gelen Kahve Dünyası, şehrin en çok tercih edilen alışveriş merkezi olan Bulvar AVM ailesine katıldı.

Kurulduğu günden itibaren hızlı bir büyüme trendi göstererek, bugün Türkiye’nin pek çok ilinde hizmet veren Kahve Dünyası, tüm noktalarının işletmesini de kendisi yürütüyor..

Mağazalarında satılan veya masaya servis edilen tüm kahve, çikolata, dondurma ve unlu mamul çeşitlerini “üreticiden tüketiciye” anlayışı ile taze bir şekilde sunarak, Türkiye’de benzeri olmayan bir kahve mağazacılığı konsepti yaratan Kahve Dünyası, yurtdışında bulunan şubeleri ile de Türk kahvesinin yaygınlaşmasına ve bu geleneksel tadın dünyanın her yerinde sevilerek içilmesine öncülük ediyor..

Kahveden çikolataya, unlu mamülden dondurmaya bini aşan ürün çeşitleri, makul fiyatları ve ‘Hepimizin Ortak Noktası’ sloganı ile başarılı işleyişine devam eden marka, şehrin çekim merkezi Bulvar AVM de konuklarını ağırlamaya başladı.


Yayın Tarihi: 12/06/2017