İsmet Yanık: “31 Mart’ta Çaybaşı’ında Gerçek Belediyecilik Başlıyor”


İsmet Yanık: “31 Mart’ta Çaybaşı’ında Gerçek Belediyecilik Başlıyor”

Ak Parti Çaybaşı Belediye Başkan Adayı İsmet Yanık, seçim bölgesinde mahalle mahalle ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşların derdini dinliyor, talep ve çözüm önerilerini not alarak başkan seçilmesi halinde bu konuların üzerinde durmak üzere söz veriyor. Yanık, henüz başkan olmadan da birçok sorunun çözümü için Ordu Büyükşehir Belediyesi ile dirsek temasını eksik etmiyor.

Yerel seçimlere 2 hafta kadar bir süre kala siyasi partilerin belediye başkan adayları saha çalışmalarına hız kazandırdı. Ramazan ayının da girmesi ile birlikte özellikle teravih sonrası mahalle toplantıları ve seçim koordinasyon merkezlerindeki istişareler adeta miting havasında devam ediyor.

Cumhur İttifakı İsmet Yanık’ın Yanında

Ak Parti Çaybaşı Belediye Başkan Adayı İsmet Yanık, adaylığı açıklandığı andan itibaren sahada gece gündüz, teveccüh gören bir performans sergiliyor. Cumhur İttifakı temsilcileri olan Ak Parti Çaybaşı İlçe Başkanı Adem Genç ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Bayrak da Başkan Adayları İsmet Yanık’ı yalnız bırakmıyor. İlçe Başkanları, başkan adayı İsmet Yanık’ın hemen hemen her programına katılım göstermeye gayret ediyor.

Yüzlerce Araçlık Konvoy Yollara Diziliyor

Ak Parti’de daha öncesinde İlküvez belde belediye başkanlığı ve sonrasında Çaybaşı ilçe belediye başkanlığı görevlerinde bulunmuş olan Yanık, bölge halkından teveccüh görüyor. Bir gün öncesinden sonraki günü planlayan Yanık’ın ziyaretleri sırasında mahalleler genelinden yola çıkan yüzlerce araç, başkan adayına eşlik ederek sahadaki teveccühü ortaya koyuyor. Yanık’ın ardından Çaybaşı’nın 26 mahallesinden gelen büyük bir ekip dikkat çekerken bu da yerel seçimlere kararılıkla gidildiğinin bir göstergesi.

31 Mart Akşamı Gerçek Belediyecilik Başlıyor!

Ak Parti Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, partisinin bu seçimlerdeki “Gerçek Belediyecilik” sloganı ile yola çıkarken, miting havasında gerçekleşen mahalle toplantılarında da “İsmet Başkan” tezahüratları dikkat çekiyor. Başkan adayı, geçmişte yapılan çalışmaları, eksik ve hataları, gelecekte yapılması planlanan projeleri tüm şeffalığı ile ortaya koyarken, 31 Mart akşamını Çaybaşı için gerçek belediyeciliğin başlangıç tarihi olarak not düşüyor.

Başkan adayı Yanık, Çaybaşı ilçe merkezi ve İlküvez Mahallesi’ndeki seçim koordinasyon merkezleri aracılığı ile süreci yürütürken parti teşkilatları, kadın ve gençlik kolları ile birlikte geceli gündüzlü titiz bir çalışma ortaya koyuyor.

 


Yayın Tarihi: 12/03/2024 - 11:43