İş İnsanlarından Kızılay’a Kan Bağışı


İş İnsanlarından Kızılay’a Kan Bağışı

SAMGİAD, ASKON VE MÜSİAD’DAN KAN BAĞIŞINA DAVET

Samsun’da biraraya gelen SAMGİAD,  ASKON ve MÜSİAD üyeleri, kan stokları azalanTürkKızılayı’na kan bağışında bulundu

Samsun Gençİşİnsanları Derneği (SAMGİAD), Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Başkanlığı ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)   Şube Başkanlığı, ortak bir çalışmaya imzaatarakTürk Kızılayı’na kanbağışında bulundu.

Dernek üyesi işinsanları, dernekofislerinin bulunduğu işmerkezi önüneTürkKızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan araçlarda kan verme işlemini gerçekleştirdi. Kanbağışına kampanyasına katılan işinsanlarından 50 ünite kan bağışıalındı. Kanbağışında SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin,  ASKON Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru ve MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan hazırbulundu.

Kanbağışı kampanyasının ardından derneklerin yaptığı ortak açıklama da şu ifadelere yerverildi,

“Türk Kızılayı ile Samsun Genç İşİnsanları Derneği (SAMGİAD), Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Başkanlığı ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)  Samsun Şube Başkanlığı arasında yapılan görüşmeler sonrası kanbağışı kampanyası düzenlendi. Kanın günlük değil sürekli ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Bu anlamda ülkemizin kan ihtiyacını karşılayan Kızılay’a pandemi döneminde azalan kanstoğu ve kanbağışı dolayısı ile bu etkinliği düzenledik. Üç derneğimizin üyeleri kan bağışı etkinliğine katılarak kanbağışında bulundular. Kan bağışı yapan üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yaptığımız kanbağışlarının hastalarımıza umutolmasını diliyor, herkesi düzenli olarakTürkKızılayı’na kan bağışı yapmaya davet ediyoruz”


Yayın Tarihi: 19/09/2020