İlkadım’da Koordineli Ve Uyumlu Çalışma


İlkadım’da Koordineli Ve Uyumlu Çalışma

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçesi’nin yeni Kaymakamı İbrahim Keklik’e yaptığı ziyarette, ilçenin büyümesi, gelişmesi, ilerlemesi için tüm kamu, kurum ve kuruluşlarla işbirliği, uyum, istişare ve koordinasyon halinde çalıştıklarını söyledi.

Samsun İlkadım İlçe Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile İlkadım İlçe Kaymakamlığına atanan İbrahim Keklik’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Beş yıl boyunca Antalya-Konyaaltı Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra İlkadım Kaymakamlığına atanan İbrahim Keklik’i ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Belediye olarak yaptıkları proje ve yatırımların yanı sıra İlkadım İlçesi üzerine bilgiler verdi.

SAMSUN’UN KALBİ İLKADIM

Samsunun kalbi hükmündeki en büyük metropol ilçelerden biri olan İlkadım ilçesinin ticaret, sanayi ve kültür merkezi olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan Tok, “ 330 bin  nüfusu ile birçok ili geride bırakan İlkadım ilçesi Samsun nüfusunun %60’ını oluşturmaktadır. Tarihsel mirasa sahip konumuyla ilçemiz en eski tarihi ve kültürel varlıkları ile  birçok eseri bünyesinde bulunduran kadim bir kenttir. Önemli ibadet mekanlarının bulunduğu inanç merkezi olarak da dikkat çekmektedir.” dedi.

İLKADIM SÜREKLİ GELİŞEN BİR İLÇE

İlkadım’ın sürekli gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu ifade eden İlkadım Belediye  Başkanı Erdoğan Tok, “ Bizler belediye olarak ilçemizin kalkınması ve gelişmesi adına çeşitli projeler yürütüyoruz. İlkadım Belediyesi olarak başta Kaymakamlığımız olmak üzere kamu, kurum, sivil toplum ve meslek örgütlerimizle çok güzel, faydalı projelerde ortaklaşa çalışarak halkımıza en güzel hizmetleri ulaştırmaktayız. İlkadım’ın yarınının bugününden daha iyi olması adına Kaymakamlık ile el ele vererek vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Bir önceki Kaymakamımız ile birlikte de İlkadım Belediyesi olarak önemli projelere imza attık. İnanıyorum, bundan sonraki dönemde de sizlerin deneyim ve tecrübelerinizden yararlanarak ülkemize, kentimize ve ilçemize hizmet vermeye devam edeceğiz. İlkadım’a yapılan her hizmet İlkadım halkının mutluluğu içindir” diye konuştu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Erdoğan Tok’un Kaymakam İbrahim Keklik’e Saathane tablosu takdim etmesi ile son buldu.


Yayın Tarihi: 25/09/2018