İlkadım'da Kalkancı Mehtap Parkı Spor Kompleksi'ne Görkemli Açılış


İlkadım'da Kalkancı Mehtap Parkı Spor Kompleksi'ne Görkemli Açılış

İlkadım Belediyesi tarafından Kalkancı Mahallesi'ne yapılan Mehtap Parkı Spor Kompleksinin resmi açılışı görkemli bir şekilde yapıldı. 

Toplam 2 bin metrelarelik  alanda  yapılan içerisinde halı saha, çocuk oyun grupları, fitness-kondisyon spor aletlerinin bulunduğu Kalkanca Mahallesi Mehtap Parkı'nın resmi açılışı çocukların  ve ailelerinin unutmayacağı muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi...

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Açılış merasimine, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar,  Belediye Meclis Üyeleri, Samsun  Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Mahalle Muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. 

 

ŞİŞME OYUN PARKI, ÇİZGİ FİLM KARAKTERLERİ, PALYAÇO VE HEDİYELER...

Ailelerin yanlarında getirdikleri çocuklar için belediye ait şişme oyuncaklardan oluşan eğlence parkı kuruldu. Çocuklar burada saatlerce eğlenerek hoşça vakit geçirdi. Çocuklar için dop dolu bir eğlence ortamı oluşturan belediye çizgi film karakterleri arı maya, pepe ve palyaço ile miniklere keyifli dakikalar yaşadı. Yüz boyama etkinliği ile yüzleri gülen çocuklara çeşitli hediyelerde sunuldu. 

ÇOCUK HALKOYUNLARI VE THM GENÇLİK KOROSU'NA YOĞUN ALKIŞ...

Program, İlkadım Belediyesi Çocuk Halkoyunları gösterisi ile başladı. Miniklerin Ege ve Karadeniz yöresi oyunları büyük beğeni topladı. Minik Efelerinin sergilediği performans büyük alkış topladı.  Çocuk Halk Oyunları gösterisinin ardından Koro Şefi Ali Rıza Gündoğdu yönetimindeki İlkadım Belediyesi THM Gençlik Korosu'nun dinletisi katılımcıları mest etti. Anadolu ezgileri ve  türkülerinden oluşan dinletiye eşlik eden vatandaşlar söylenen türkülerden büyük keyif aldı.

HAFTADA 1 AÇILIŞ YAPILACAK

Dinletinin ardından sahneye çıkarak konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Açılış merasimine gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. 2 buçuk yıl içerisinde 43 Park ve 10 Halısaha yaptıklarını söyleyen Başkan Tok, Ramazan ayı hariç her hafta 1 park ve halı sahanın açılış merasimini yaparak farklı mahallelerde halkla buluşacaklarını kaydetti. 

İLKADIM YATIRIMLARLA GELİŞİYOR...

İlkadım ilçesi'nin dört bir tarafında hayata geçirdikleri yatırımlara ve tamamlanan hizmetlere açılış ve temel atma merasimi yapma imkanı bulamadan yüksek bir tempoda çalıştıklarını ifade eden  Başkan Erdoğan Tok, Gençlik Merkezi, Camii Külliye, Yeni Belediye Hizmet Binası, Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi, Derebahçe Sosyal Tesisleri, Kültür ve Medeniyet Yolu, Ihlamur Cafe ve Restaurant hizmet ve projelerinden bahsederek, geleceğe emin adımlarla halkla birlikte yürüdüklerini kaydetti. 

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Konuşmanın ardından katılımcılar eşliğinde açılış kurdelesini kesen Başkan Tok ve protokol üyeleri halı sahayı gezerek penaltı atışı kullandılar. Halkın yoğun ilgisi karşısında oldukça mutlu olan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Oyunlarına eşlik ederek çocukları bir süre salıncakta salladı. Ardından katılımcılar ve çocuklar ile hatıra fotoğrafları çektirerek vatandaşların taleplerini dinledi.

 


Yayın Tarihi: 17/05/2017