İlkadım'da Asfalt Çalışmaları Hızla Devam Ediyor


İlkadım'da Asfalt Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yaz boyunca devam eden asfalt çalışmaları Sonbaharda da hız kesmeden devam ediyor.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından büyük önem verilen yeni yol ve asfalt çalışmalarının yaz boyunca devam etmesinin ardından Sonbaharda da çalışmaların devam edeceği belirtildi. İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hem ilçe merkezinde hem de uzak mahallelerde yeni yol açma, asfalt ve sathi kaplama ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

LİMAN MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlkadım’da artan nüfus ve araç sayısı devam ederken trafiğin yoğun olarak kullanıldığı cadde ve sokaklardaki asfalt çalışmaları bir bir tamamlanıyor. Son olarak Liman Mahallesi Ozan Sokakta bulunan kavşakta 630 ton asfalt ile yenileme çalışması tamamlandı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un incelemelerde bulunduğu asfalt çalışması kısa bir sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

İLKADIM’DA YAŞAM KALİTESİ ARTIYOR

Başkan Erdoğan Tok yol çalışmalarında yaptığı incelemeden sonra yaptığı açıklamada; “Bütün gücümüzle İlkadım için çalışarak İlkadımlı hemşerilerimizin yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz. Yol ve kaldırım çalışmaları gibi belediyeciliğin temel hizmetlerinden olan hizmetleri İlçemizin her noktasında eşit olarak hızlı ve zamanında gerçekleştiriyoruz. Havaların ısınması ile asfalt çalışmalarımızın başlangıcını yaparken Sonbaharda da hava koşullarının el verdiği ölçüde hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu yıl daha da yoğun bir çalışmayla geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarını bir adım yukarı taşımayı başardık.” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 09/10/2018