İlkadım Belediyesi Kitap Fuarı Bulvar AVM’de


İlkadım Belediyesi Kitap Fuarı Bulvar AVM’de

3-12 Haziran tarihleri arasında birbirinden değerli ünlü yazarların söyleşi ve imza günleri, mini konserler eşliğinde kitapseverlerle buluşacak

İlkadım Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşecek olan kitap fuarı 85 yayınevinin katılımıyla gerçekleşecek. İçerisinde yüzbinlerce kitabın bulunacağı fuar, 10 gün boyunca Bulvar AVM de meydan alanında olacak. Programda; isimlerini en çok satanlar listesinde sıkça gördüğümüz yazarların yanı sıra birçok ulusal ve yerel yazarlarımız da yer alacak.

Okuma oranının artırılması, okumaya teşvik etmek, günlerini üreterek, çalışarak, okuyarak ve yeni fikirler geliştirerek geçirecek bir yeni nesil için kitap fuarlarının önemi oldukça büyük. Özellikle de  fuarda sunulacak indirimler, cazip kampanyalar, yazar- okuyucu buluşmaları ile okumaya teşvik eden bu organizasyon; sosyal sorumluluk anlamında da fark yaratıyor.

10 Gün boyunca sürecek fuarda; İlber Ortaylı, Ömür Gedik, Sinan Yağmur, Serkan Karaismailoğlu, Nilgün Bodur, Pelin Batu, Haluk Çetin ve Bilal Sami Gökdemir gibi birçok yazarımız kitapseverlerle buluşacak.

Fuar açılışı 3 Haziran Cuma günü gerçekleşecek. Söyleşi ve imza günleri ise 5 Haziran Pazar günü saat 14:00’de ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ile başlayacak. 8 Haziran Çarşamba günü saat 14:00’de Ömür Gedik, saat 15:00’de Sinan Yağmur; 11 Haziran Cumartesi günü saat 14:00’de Serkan Karaismailoğlu saat 16:00’da Nilgün Bodur, saat  20:00’de Pelin Batu ve Haluk Çetin; 12 Haziran Pazar günü saat 14:00’de Bilal Sami Gökdemir ile devam edecek.

Fuar kapsamında imza günlerine konuk olan tecrübeli yazarlar hem kitaplarını okurları için imzalayacak hem de sevenleriyle sohbet etme imkanı bulacak.

Samsun’un en kapsamlı fuarlarından biri olan ilkadım Belediyesi Kitap Fuarına Samsunlular davetlidir.


Yayın Tarihi: 03/06/2022 - 10:01