Hemoroid Korkulu Rüyanız Olmasın, Lazer Tedavisi İle Kurtulun


Hemoroid Korkulu Rüyanız Olmasın, Lazer Tedavisi İle Kurtulun

Büyük Anadolu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özlem Karaca Ocak, "Kadınların olduğu kadar erkeklerinde korkulu rüyası olan Hemoroid (basur) sağlık sorunundan lazer tedavisi ile hastaneye yatmadan günü birlik tedavi olabilirsiniz" dedi.

Halk arasında basur olarak bilinen hemoroid hastalığı toplumda oldukça sık görülen, yaşam kalitesini düşüren bir hastalıktır diyen Büyük Anadolu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özlem Karaca Ocak, "Toplum da hemoroid makatta ele gelen şişlik olarak tanımlanır ve kanama şikayeti ile doktora başvurulan bir şikayettir.
Makattaki venüz yastıkçıkların genişlemesi sonucu, makattan dışarı gelen sarkma, ele gelen şişlik yada kanama şikayetleri ile bize başvurabiliyorlar.
Peki yıllardır hem erkeklerin hemde bayanların korkulu rüyası bu hastalığın güncel tedavisinde korkulmaması gereken bir tedavi yöntemi var.

10 DAKİKALIK İŞLEM
Bu lazer ile hemoroid tedavisidir. Bu tedavi yönteminde geçmiş yıllarda dikişli ameliyatlar ile hastaların kabusu olan ve bu hastalığı geçirenlerinde tedavi olmak isteselerde uzaklaştıran eziyetlerin bir çoğunu bu lazer tedavisinde çektirmiyor.
Lazerle hemoroid tedavisinde işlem 10 dakika kadar sürmekte ve yıllardır çekilen bu halk arasında basur denilen hemoroid hastalığından kurtulabiliyorsunuz.
Hastaneye yatmadan, günü birlik şekilde uygulanan bu yöntem kişinin de yüzünü güldürüyor.
Fakat uygun tedavi edilmediği takdirde bu sağlık sorunu tekrarlayabilir. Şayet lazerle tedavi yönteminde uygun bir şekilde başarılı bir şekilde bu yöntem yapılırsa müdahele edilen noktada tekrar şikayet görmezseniz.


Yayın Tarihi: 02/06/2020