‘Hanımağa'nın Gelinleri’ Bayramda TRT 1’de


‘Hanımağa'nın Gelinleri’ Bayramda TRT 1’de

Usta oyuncuların rol aldığı ‘Hanımağa'nın Gelinleri’ bayramda izleyiciyle buluşacak.

Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 20.00'de, TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak "Hanımağa'nın Gelinleri" filminin çekimleri, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 12 günde tamamlandı.

Medya Fikir Kulübü tarafından hazırlanan ve yapımcılığını İbrahim Elma, yönetmenliğini Ali Ayyıldız'ın üstlendiği proje, TRT tarafından bayrama özel hazırlandı.

Ayvalık'ta 12 günde çekilen filmde, geniş bir çiftliğe sahip olan Dilber hanımın, çocuklarıyla bir araya gelmek istediği bayram öncesi aniden rahatsızlanması üzerine yaşananlar anlatılıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Burak Serdar Şanal, Benian Dönmez, Sinan Çalışkanoğlu, Ferdi Sancar, Giray Altınok, Berfu Öngören, Güzide Arslan ve Cezmi Baskın yer alıyor.

Yapımcı İbrahim Elma, filmde birçok unsurun bir arada bulunduğunu söyledi.

Çok hızlı bir şekilde senaryo çalışmasına ve akabinde de çekimlere başladıklarını belirten Elma, "Rekor diyebileceğimiz bir sürede, hem senaryo hem de çekimler tamamlandı." dedi.

Elma, hikayeyi oluştururken filmde, farklı kesimlerden izleyicilerin kendilerinden bir şeyler bulmasını istediklerini dile getirdi.

Hikayenin çok yönlü olduğunu aktaran Elma, şöyle devam etti:

"Uzun yıllar TRT'de yayınlanacak bir film üretebildiğimizi düşünüyorum. Bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok yoğun çalışıyorlar, kanal yöneticilerimiz de çok hızlı davranıp projeyi sahiplenerek kısa bir sürede çıkmasına vesile oldular. İyi bir oyuncu kadromuz var, karakterlerimizle bütünleştiklerini düşünüyorum. Hem teknik ekibimizin hem de oyuncu kadromuzun hikayemize katkı sağladığını, yaptıkları doğaçlamalarla, verdikleri oyunlarla hikayeyi daha iyi bir yere getirdiğini görebiliyoruz. Çekimlerin sonunda iyi bir film ürettiğimizi düşünüyorum."

Yönetmen Ali Ayyıldız da 12 günde böyle bir film çekmeyi başardıkları için çok mutlu olduğunu, sıcak havaya rağmen güzel bir çalışma ortamıyla işin üstesinden geldiklerini anlattı.

Kaynak: trthaber.com


Yayın Tarihi: 27/07/2020