HANDER ile Büyük Anadolu Hastaneleri İşbirliği İle Kermes


HANDER ile Büyük Anadolu Hastaneleri İşbirliği İle Kermes

Büyük Anadolu Hastaneleri İşbirliğiyle ihtiyaç sahibi aileler için kermes düzenlendi

Hanımlar Yardımlaşma ve Kültür Derneği (HANDER) Büyük Anadolu Merkez Hastanesi lobisinde yardıma muhtaç aileler yararına kermes düzenledi.
23 Kasım Perşembe gününe kadar açık olacak olan kermese, 

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yasemin Turan, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi, Merkez Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Alparslan Tuhta, Meydan Hastanesi Şubesi Başhekimi Dr. Ahmet Mulis Korur, HANDER Başkanı Mekiye İlhan, doktorlar, idari personel, sağlık çalışanları, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kermeste el yapımı örgüler, ürünler ve yiyeceklere yoğun ilgi gösterildi.

Sivil Toplum Kuruluşları'nın her zaman yanında olduklarını dile getiren Büyük Anadolu Hastaneleri Merkez Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Alparslan Tuhta, "Gerçekleştirdiğimiz ortak işbirliği çalışmaları ve yardım etkinlikleri ile yardıma muhtaç olan aileler ve destek olunması gereken alanlarda hastanemiz imkanlarını seferber etmektedir. Bu yardımlaşma kültürü bizleri çok mutlu ediyor. Bu kermesin yapılmasında emeği olan Hanımlar Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Mekiye İlhan ve üyelerine teşekkür ediyoruz." dedi.

HANDER Başkanı Mekiye İlhan ise, işbirliğinden ötürü kendilerine imkan sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri'ne teşekkür etti.


Yayın Tarihi: 24/11/2023 - 12:52