Ünye Belediye Başkanı Görevden Alındı


Ünye Belediye Başkanı Görevden Alındı

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, hakkında yürütülen bir soruşturma kapsamında görevden alındı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile Kahramanmaraş Elbistan İlçe Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ün yürütülen bir soruşturma kapsamında görevlerinden uzaklaştırıldıkları bildirildi.

Kendisine resmi tebligatın öğleden sonra yapıldığını söyleyen Ahmet Çamyar, başkanlık makamında basın toplantısı düzenledi. 

4,5 yılı aşkın bir süredir Ünye'ye birçok hizmetler kazandırdıklarını söyleyen Çamyar, makamların gelip geçici olduğunu belirterek; "Bugün karşılaştığımız durum partimizin kurumsal kimliğiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir durumdur. Belki bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar parti içerisindeki kesimlerin, bizimle ve süreçle alakalı yürütmüş oldukları eylemlerin sonucudur. Ben avukatım, ne yaptığımızı, bu belediyeyi nereden alıp nereye taşıdığımızı gayet iyi biliyoruz. Neleri yaptığımızı gayet iyi biliyoruz. Bunları kamuoyunun takdirine bırakıyorum" dedi.  

"Bu şarkı burada bitmez"
Başkan Çamyar konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Amelinden şüphe etmeyen müslümanın ruhunu teslim ederken yüzünde bir gülümseme belirir. Abdestimizden şüphemiz olmadı, namazımızdan da şüphemiz yok, o yüzden müsterihiz, bu şarkı burada bitmez".


Yayın Tarihi: 15/11/2018