TÜRSAB'dan SAMTİAD'ın Tanıtım Projesine Destek


TÜRSAB'dan SAMTİAD'ın Tanıtım Projesine Destek

SAMTİAD'ın (Samsun Turizm ve İşadamları Derneği) düzenlediği, Samsun'da faaliyet gösteren otellerin resepsiyon ve misafirlerle iletişimde bulunan personellerine yönelik Samsun'un Turistik ve Tarihi Değerlerini tanıtım programına TÜRSAB'dan destek geldi.

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK (Bölge Temsil Kurulu) Başkanı Yılmaz Uzunlar, SAMTİAD Başkanı Mustafa Öztürk'ü ziyaret ederek tanıtım çalışmalarına katkı sağlayacaklarını söyledi. Yılmaz Uzunlar, "Samsun'un tanıtımı için yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceğiz ve tanıtım için elimizden geleni yapacağız. SAMTİAD'ın başlattığı bu proje Samsun Turizmi açısından önemli bir adım.
Biz TÜRSAB olarak destekliyoruz ve katkı sağlayacağız.18 Eylül'de düzenlenecek gezi programına araç ve rehber desteği sağlayacağız"  dedi.

SAMTİAD Başkanı Mustafa Öztürk de Samsun'un turizmde en önemli eksikliğinin tanıtım olduğunu belirterek, ""Projemiz, Samsun'u herkese tanıtmak. Ama önemli olan Samsun'da yaşayan ve sektörün içinde olan profesyonellere tanıtmak. Bu arkadaşlarımız Samsun'u ziyarete gelen misafirlerimizle birebir iletişim içindeler. Biz de tanıtım çalışmalarımıza bu personellerimizden başladık. Samsun'u tarihi, turistik ve doğal güzelliklerimizi görsünler ve tanısınlar ki, misafirlerimize anlatabilsin, rehberlik yapabilsinler.

 Bu faaliyetimizi TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Sayın Yılmaz Uzunlar'dan da destek geldi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Tanıtım faaliyetlerimiz sektör çalışanlarından sonra üniversite, lise öğrencilerimizi ve Samsun'u ziyaretçilere anlatabilme kapasitesi olan Samsunluları da kapsayarak devam edecek" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 12/09/2019