Terme Değişiyor, Gelişiyor


Terme Değişiyor, Gelişiyor

Yol yapım ve onarım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Yeni Türkiye'nin yepyeni Terme’sini inşa etmek için halkımızla güç birliği yaparak yaz aylarında büyük bir ivme yakalayan yol çalışmalarımız, aynı şekilde kış aylarında da devam ediyor.” dedi.

Terme Belediyesi, modern ve daha yaşanılabilir bir Terme için kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, kaldırım ve yol çalışmalarının devam ettiği Fenk Mahallesi lise sokakta incelemelerde bulundu. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Kul, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgiler aldı.

ŞEHRİN HER BÖLGESİNE HİZMET KUŞATMASI

Proje ve çalışmaları yerinde inceleyerek halkla da iletişim kurduklarını, taleplere kulak verdiklerini ileten Başkan Kul, “Yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. En son şehir merkezinde Anafartalar caddemizi yenilemiştik. Şimdi aynı paraleldeki caddemiz olan lise sokakta çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizin merkezi dâhil olmak üzere her tarafta çalışmalarımız var. Ekiplerimiz yaşanabilir bir Terme için çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

TERME, TERME HALKINA YAKIŞIR BİR FORMA GİRİYOR

En kısa sürede çalışmaların tamamlanarak şehri modern ve kaliteli yollarla kavuşturmaya devam edeceklerini aktaran Başkan Kul konuşmasına şöyle devam etti:” Her türlü alt yapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda vakit kaybetmeden üst yapı yol ve kaldırım çalışmalarımızı tamamlaya devam ediyoruz. Bu süreçte çalışmalar sebebiyle oluşan aksaklıklardan dolayı halkımızın gösterdiği anlayışa teşekkür ediyorum. Terme halkından aldığımız destekle ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Terme halkımıza yakışır bir forma giriyor. Çalışmalar sonuçlandığında caddeleri sokaklarıyla Termeyi yeniden inşa etmiş olacağız.”   


Yayın Tarihi: 06/02/2018