Terme 4 Yılda 40 Yıllık Hizmet Aldı


Terme 4 Yılda 40 Yıllık Hizmet Aldı

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede alt yapıdan üst yapıya, eğitimden, sağlığa, son 4 yılda mega projelerin hayata geçtiğini belirterek "4 yılda 40 yıllık iş yaptık" dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “yerel buluşmalar” toplantıları kapsamında belediyenin meclis üyeleri ile bir araya gelerek Terme Belediyesinin 4 yıllık hizmetlerini anlattı.Başkanlık makamında düzenlenen toplantıya Başkan Kul, Terme’de hayata geçen ve devam eden hizmetleri yaptığı sunumla anlattı.

ALIN TERİNİZ VAR

2018 plan ve projeleri hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Kul, “Biz göreve geldiğimizde insan merkezli hizmetler yapma gayreti içine girdik. Bunun için çok önemli adımlar attık. Sağlık, spor, turizm, alt yapı, üst yapı, peyzaj, elektrik, şantiye, araç filosu, su ve doğalgaz gibi alanlarda ilçemizin büyük problemlerine neşter vurduk. Aynı azim ve kararlılıkla birlikte yürüttüğümüz hizmet atağına devam edeceğiz. 4 yılda 40 yıllık iş yaptık. Tüm bu çalışmalarda sizin alın teriniz ve emeğiniz var. Terme halkı adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

TERME HEPİMİZİN

Meclis olarak Terme’ye hizmet ettiklerini de belirten Kul, “Birlikte çalışmaya devam ederek Terme’yi marka şehir haline getireceğiz. Meclis toplantılarımızda partilerin değil hizmetin ön plana çıktığı toplantılar yapıyoruz. Terme hepimizin. Belediye meclis üyelerimizle, mahalle ve köy muhtarlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelmenin belediyecilik hizmetleri açısından şehrimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Şehrimiz için meclis üyelerimizle uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantı ve bilgilendirme nedeniyle başkan Kul’a teşekkür eden Terme Belediyesi meclis üyeleri başarılı çalışmaların devamını temenni etti.


Yayın Tarihi: 30/03/2018