Şehitlerimiz İçin Dualarda Buluşalım


Şehitlerimiz İçin Dualarda Buluşalım

Yayınladığı mesajında tüm vatandaşların Regaib Kandilini kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kandil gecesi akşam ve yatsı namaz vakitleri arasında herkesi Mimar Sinan Camiine davet etti.

Regaib Kandili mesajı yayınlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, "Regaib kelime manası itibariyle isteme, arzulama ve meyletmeyi ifade etmektedir. Dolayısıyla Regaib Kandilinde de anlamına uygun olarak rabbimizden ülkemiz için barış ve huzur diliyorum. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz, kucaklaşmanın ve birlik içerisinde olmaktan başka çaremizin olmadığı bugünlerde dualarımız ülkemizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan şer odaklarının Allah katında hak ettikleri cezayı bulmaları yönündedir. Kandil gecesinin manevi ruhunu hissetmeli, dualarda buluşmalıyız. Bereketli üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaib Kandilinde, sevgi ve gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Tüm vatandaşların Regaib Kandilini kutlayan Başkan Taşçı, "Tüm hemşerilerimizin Regaib kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyorum. Kandil gecesinde Mimar Sinan Camiinde Regaib Kandili ve Şehitlerimize Dua Gecesinde buluşacağız. Tüm vatandaşlarımızı akşam ve yatsı namaz vakitleri arasında Mimar Sinan Camiine dualarda buluşmaya davet ediyoruz" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 06/04/2016