Şehit Erhan Karaca Son Yolculuğuna Uğurlandı


Şehit Erhan Karaca Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Sözleşmeli Er Erhan Karaca Samsun Büyük Camii’nde Cuma namazına müteakip düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimizin cenaze namazı, Samsun Büyük Camii’nde Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı, Erhan Usta, Kemal Zeybek, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, il Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, ilçe belediye başkanları, askeri, adli ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehidimizin yakınları ve binlerce vatandaşın katılımı ile cuma namazına müteakip kılındı. 

İl Müftüsü Veysel Çakı tarafından kılınan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Daha sonra Şehidimizin naaşı askerlerin omuzunda cenaze aracına konularak defnedilmek üzere Çarşamba ilçesi Eğrikum Mahallesi mezarlığına götürüldü. Burada Piyade Sözleşmeli Er Erhan Karaca'nın naaşı, okunan Kur'an-ı Kerim ve dualar eşliğinde Eğrikum Mahallesi mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.   

Defin töreninin ardından Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, aziz şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı ve şehidimizin fotoğrafını babası ve annesine teslim etti.   

Cenaze töreninin ardından Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Vali Osman Kaymak, şehidimizin ailesine ve akrabalarına baş sağlığı dileklerinde bulunarak, acılarını paylaştı.


Yayın Tarihi: 03/11/2017