SAMULAŞ’ta Kar Mesaisi


SAMULAŞ’ta Kar Mesaisi

Samsun’da etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için SAMULAŞ ekipleri sabaha kadar tramvay seferi yaptı.

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Samsun’da otobüs seferlerinde gecikmeler yaşanması nedeniyle SAMULAŞ ekipleri 2 tramvay ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne sabaha kadar yolcu taşıdı. Hastane, yurt ve üniversitenin bulunduğu kampüse giden vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 24 saat görevinin başında bulunan ekiplerin yoğun mesaisi bu gece de devam edecek. SAMULAŞ ekipleri ayrıca ulaşımın aksamaması ve vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için gerekli yerlere ek seferler koyacak.

SAMSUNSPOR İÇİN EK SEFER

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Samsunsporun Afjet Afyonsapor ile oynayacağı maç için de ek otobüs seferleri konulduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsunspor taraftarlarımızın maça sorunsuz bir şekilde gidebilmesi için

tramvay ve otobüslere ek seferler koyduk. Gençlik parkı ve ikinci bulvar güzergahından belediye otobüslerimiz stadyuma ek sefer yapacaktır” dedi.


Yayın Tarihi: 09/02/2020